„Facebook“ kaupia pajėgas konkurencijai su „Snapchat“

„Facebook“ pranešė perkanti veido atpažinimo technologijų pradedančiąją įmonę „FacioMetric“ ir, manoma, naudosis nuotraukų ir vaizdo efektų technologijomis, kad sėkmingiau konkuruotų su „Snapchat“, praneša AFP.

„Facebook“ kopijuoja populiarias „Snapchat“ funkcijas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„Facebook“ kopijuoja populiarias „Snapchat“ funkcijas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2016, 12:14 PM, atnaujinta Apr 17, 2017, 5:36 PM

„Žmonių bendravimo ir dalinimosi informacija būdai nuolat keičiasi, o tokie efektai kaip kaukės leidžia jiems linksmai ir kūrybingai išreikšti save“, – elektroniniame laiške AFP žinių tarnybai rašė „Facebook“ atstovas spaudai, tačiau finansinės sandorio pusės neatskleidė.

„FacioMetric“ buvo įkurta 2015 m. ir specializuojasi dirbtinio intelekto, vaizdo analizės ir išmaniųjų telefonų programėlių technologijose. Šios technologijos gali būti įvairiai pritaikomos išmaniųjų telefonų programėlėse, taikančiose animaciją ir kuriančiose virtualią realybę, sakė „FacioMetric“ vadovas Fernando De la Torre.

Nesėkmingai pamėginusi įsigyti Pietų Kalifornijoje įsikūrusią konkurentę „Snapchat“, „Facebook“ tiesiog kopijuoja populiarias jos funkcijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.