„Lėkštė.lt“ investavo 800 tūkst. eurų į informacinę sistemą

Bendrovė „Maistas į namus“, valdanti maisto užsakymo platformą „Lėkštė.lt“, ir šios įmonės dalininkė Danijos „Takeout Group“ už maždaug 800 tūkst. eurų atnaujino savo informacinę sistemą ir toliau investuoja, kad pritaikytų ją įmonių užsakymams, rašo „Verslo žinios“.

 „Lėkštė.lt“ ir šios įmonės dalininkė Danijos „Takeout Group“ už maždaug 800 tūkst. eurų atnaujino savo informacinę sistemą<br> 123RF nuotr.
 „Lėkštė.lt“ ir šios įmonės dalininkė Danijos „Takeout Group“ už maždaug 800 tūkst. eurų atnaujino savo informacinę sistemą<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS

Nov 30, 2018, 8:20 AM

„Lėkštė. lt“ vadovas Tomas Vonžodas sako, kad darbai dar nebaigti, o suma toliau auga. Auga ir rinka, o nauja sistema įmonei esą leido augti gerokai greičiau už ją.

Maisto pristatymo rinka Lietuvoje, T. Vonžodo skaičiavimu, auga apie 25–30 proc. per metus, o „Lėkštė.lt“ užsakymų ir pajamų pernai ir šiemet augimas siekia apie 50–60 proc.

„Maistas į namus“ ikimokestinis pelnas pernai pasiekė 13,8 tūkst. eurų, o šiemet per tris ketvirčius – 22,4 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.