Pirmadienį startuos atnaujinta Seimo interneto svetainė

Pirmadienį pradės veikti nauja Seimo interneto svetainė. Ji taps modernesne, atsižvelgiant į Seimo svetainės lankytojų dažniausiai ieškomą informaciją. Siekiant didesnio intuityvumo ir aiškumo pakeistas informacijos grupavimas ir išdėstymas svetainėje.

 Atsižvelgiant į svetainės lankytojų pasiūlymus, buvo sukurtos tiesioginės – sparčiosios – prieigos prie dažniausiai ieškomos informacijos.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Atsižvelgiant į svetainės lankytojų pasiūlymus, buvo sukurtos tiesioginės – sparčiosios – prieigos prie dažniausiai ieškomos informacijos.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2019, 9:27 AM, atnaujinta Mar 4, 2019, 12:02 PM

Kaip informuoja Seimo kanceliarijos Informacijos ir komunikacijos departamento Ryšių su visuomene skyrius, sukurti nauji svetainės puslapiai ir rubrikos, kad būtų galima dabartinį svetainės turinį papildyti nauja, svetainės lankytojams aktualia, informacija. Pavyzdžiui, sukurtas bendras Seimo komitetų ir komisijų puslapis, kuriame svetainės lankytojai ras visų komitetų ir komisijų naujienas, informaciją apie posėdžius, jų transliacijas, svarstomus klausimus ir kt.

Atsižvelgiant į svetainės lankytojų pasiūlymus, buvo sukurtos tiesioginės – sparčiosios – prieigos prie dažniausiai ieškomos informacijos, duomenys informacijos vartotojams pateikiami aiškiau ir patogiau.

Naujoji interneto svetainė labiau atitiks šiandienius informacinių technologijų reikalavimus: ji suderinta su mobiliaisiais įrenginiais, todėl informaciją bus galima greitai ir patogiai surasti naudojantis mobiliuoju telefonu ar planšete. Visuomenei ir žiniasklaidai skirta informacija apie Seimo ir Seimo kanceliarijos veiklą bus pateikiama patraukliau – pranešimai bus iliustruojami, lankytojų patogumui sukurta „Mediateka“, kurioje bus skelbiami Seimo posėdžių, spaudos konferencijų, kitų renginių vaizdo įrašai.

Svetainė bus ir toliau tobulinama tiek turinio, tiek informacijos pateikimo požiūriu. Pradėjus veikti naujajai svetainei, lankytojų patogumui kurį laiką veiks ir ankstesnė Seimo interneto svetainė.

Svetainės atnaujinimo darbus savo jėgomis atliko Seimo kanceliarijos specialistai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.