Lrytas.lt videolaidoje #42 – apie sąmokslo teorijas: jų ištakas, priežastis raidą, plitimą ir realybę

Žmogus niekada nenusileido Mėnulyje. Pasaulį valdo masonų ložė. Ne – pasaulį valdo driežažmogiai! Rugsėjo 11-osios tragedija buvo suplanuota pačių amerikiečių. Ne, kiekvienas tikratikis žino, kad jokios rugsėjo 11 tragedijos išvis nebuvo, visa tai – tik videomontažas!

 Šįkart Lrytas.lt tinklalaidėje #42 – apie sąmokslo teorijas, jų atsiradimo ir plitimo priežastis bei metodus.<br> 123RF nuotr., Lrytas.lt mont.
 Šįkart Lrytas.lt tinklalaidėje #42 – apie sąmokslo teorijas, jų atsiradimo ir plitimo priežastis bei metodus.<br> 123RF nuotr., Lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-04-29 21:01, atnaujinta 2019-04-30 12:55

Prekybos centruose Lietuvoje grobiami vaikai – ir keičiami į nuolaidų kuponus apsipirkimui tame pačiame prekybos centre. Lietuvos teisėsaugą valdo proteguojamas iškrypėlių klanas – visa tai yra turbūt ryškiausi, dramatiškiausi ir spalvingiausi sąmokslo teorijų pavyzdžiai. Kai kurie, ko gero, atsiradę ne netyčia.

Šioje Lrytas.lt tinklalaidėje „#42: Apie Gyvenimą, Visatą ir Viską su Adomu Rutkausku“ apie sąmokslo teorijas, jų atsiradimo ir plitimo priežastis bei metodus pasakojo žiniasklaidos bei interneto psichologijos tyrinėtojas iš VU Filosofijos fakulteto docentas dr. Antanas Kairys ir Vilniaus universiteto Filosofijos fakulteto doktorantas, sąmokslo teorijas nagrinėjantis religijotyrininkas Alfredas Buiko.

Mokslo populiarinimo videolaida „#42: Apie Gyvenimą, Visatą ir Viską su Adomu Rutkausku“ vyksta du kartus per mėnesį portale lrytas.tv bei lrytas.lt „Facebook“ paskyrose. Laidų įrašus taip pat galima rasti ir portale lrytas.lt bei lrytas.tv „Youtube“ kanale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.