Į ministrų kėdes sės studentai

Tarptautinės studentų dienos proga Lietuvos studentų sąjunga kartu su LR Vyriausybe vykdo projektą, kurio metu studentai turės galimybę vienai dienai užimti ministerijų vadovų kėdes, išsakyti savo idėjas ir nuomonę, kaip valstybė gali prisidėti prie studentų gerovės kūrimo ir puoselėjimo.

 Lapkričio 15 dieną įvyks studentiško Ministrų kabineto susitikimas su tikruoju Ministrų kabinetu.<br> T.Bauro nuotr.
 Lapkričio 15 dieną įvyks studentiško Ministrų kabineto susitikimas su tikruoju Ministrų kabinetu.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2019, 2:34 PM

Lapkričio 15 dieną įvyks studentiško Ministrų kabineto susitikimas su tikruoju Ministrų kabinetu, Vyriausybės posėdis, kurio metu aptariami studentų siūlymai ir idėjos probleminių sričių sprendimams, parengtos darbo dienos metu.

„Užmegzti kontaktai plėtojant bei nagrinėjant studentams aktualių temų problematiką, diskusijos su sričių ekspertais tiek patiems studentams, tiek ir Lietuvos studentų sąjungai praėjusiais metais padėjo pasiekti to, kad į Valstybinio visuomenės sveikatos stiprinimo fondo prevencinių projektų prioritetinių temų sąrašą būtų įtrauktas aukštųjų mokyklų studentų psichinės sveikatos stiprinimas, dėl to turime galimybę vykdyti savo projektą, kurio dėka 15 tūkstančių studentų Lietuvoje gali gauti nemokamą psichologinę pagalbą, – teigė iniciatyvos organizatorė Lietuvos studentų sąjungos viceprezidentė Viktorija Žilinskaitė.

Pasak jos, tai tik vienas pavyzdžių, įrodantis, kokią pridėtinę vertę inicijuojant pokyčius generuoja šis projektas, kuris suteikia galimybę studentams vienai dienai tapti Ministrų kabineto nariais. „Šiemet tęsdami iniciatyvą savo studentiškajam Ministrų kabinetui iškėlėme ambicingus tikslus norėdami tobulinti įstatyminę bazę daugelio ministerijų kompetencijų ribose“, – pranešime spaudai cituojama V.Žilinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.