Buvo sutrikusi Vilniaus savivaldybės svetainė, stringa Švietimo ministerijos tinklalapis

Ketvirtadienį Vilniaus savivaldybei paskelbus, kad mieste stabdoma ugdymo įstaigų veikla, apie vidurdienį sutriko svetainių vilnius.lt ir smm.lt veikla – vilniečiai, norėję pasitikslinti informaciją pirminiuose ir oficialiuose šaltiniuose, ketvirtadienio vidurdienį to negalėjo padaryti.

 Ketvirtadienį Vilniaus savivaldybei paskelbus, kad mieste stabdoma ugdymo įstaigų veikla, apie vidurdienį sutriko svetainių vilnius.lt ir smm.lt veikla.<br> T.Bauro / V. Balkūno nuotr.
 Ketvirtadienį Vilniaus savivaldybei paskelbus, kad mieste stabdoma ugdymo įstaigų veikla, apie vidurdienį sutriko svetainių vilnius.lt ir smm.lt veikla.<br> T.Bauro / V. Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2020, 12:48 PM, atnaujinta Mar 12, 2020, 3:51 PM

Susisiekus su savivaldybės administracijos direktoriumi Povilu Poderskiu, šis patvirtino svetainės gedimą ir užtikrino, kad problemai sprendžiama.

„Bet nemanau kad tai susiję su ugdymo veiklos stabdymo pranešimu ar padidėjusiu lankomumu srautu. Greičiausiai tai sutapimas. O susirūpinusiems noriu priminti, kad nors laikinai neveikia Vilniaus savivaldybės svetainė, visa informacija jau yra paskelbta naujienų portaluose“, – portalui lrytas.lt sakė P.Poderskis.

Apie 15 val. vilnius.lt jau veikė.

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija pranešė, kad įvyko techninis gedimas, kuris šiuo metu yra tvarkomas. 15 val. 45 min. ministerijos svetainė dar vis kartais neveikia, arba veikia labai lėtai.

Apie 14 val. buvo sutrikusi ir elektroninio dienyno TAMO sistema - mokytojai per šią priemonę negalėjo informuoti tėvų apie paskelbtą karantiną ugdymo įstaigose.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.