„Facebook“ žymės visus pranešimus apie vakcinas nuo COVID-19

„Facebook“ pirmadienį pranešė pradėsiantis žymėti pranešimus, kuriuose aptariamas vakcinų saugumas, o ateityje socialiniame tinkle ketinama žymėti visus pranešimus apie vakcinas, rašo „Reuters“.

 „Facebook“ teigimu, JAV paleidžiamas įrankis, kuriame žmonės galės gauti informacijos apie tai, kur jie gali sulaukti vakcinos nuo COVID-19.<br> 123rf nuotr., lrytas.lt mont.
 „Facebook“ teigimu, JAV paleidžiamas įrankis, kuriame žmonės galės gauti informacijos apie tai, kur jie gali sulaukti vakcinos nuo COVID-19.<br> 123rf nuotr., lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-03-15 11:05

„Facebook“ teigimu, JAV paleidžiamas įrankis, kuriame žmonės galės gauti informacijos apie tai, kur jie gali sulaukti vakcinos nuo COVID-19. Socialiniame tinkle „Instagram“ taip pat pradės veikti informacijos apie COVID-19 erdvė.

Pandemijos metu socialiniuose tinkluose sparčiai plinta melagienos ir sąmokslo teorijos apie vakcinas.

Bendrovės teigimu, nuo šiol „Facebook“ ir „Instagram“ pranešimai, kuriuose aptariamas vakcinų nuo COVID-19 saugumas, bus žymimi su prierašais, kad, prieš patvirtinant vakcinas, yra atliekami išsamūs saugumo ir veiksmingumo tyrimai.

Pasak „Facebook“, iš šio socialinio tinklo ir „Instagram“ nuo vasario pašalinta apie 2 mln. turinio pranešimų dėl melagienų apie koronavirusą ir vakcinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.