Vilniuje dvi dienas vyks žaidimų kūrėjų paroda „DevGAMM“ – dalis pajamų bus skiriama Ukrainai

Vilniuje pirmą kartą vyks kompiuterinių žaidimų kūrimo verslo konferencija, kurios pagrindinis tikslas – paremti visus talentingus žaidimų kūrėjus ir industrijos profesionalus, be to, padėti ukrainiečiams (dalis už bilietus surinktų pinigų bus skirta specialiems fondams), skelbia renginio organizatoriai.

 „DevGAMM Vilnius 2022“ dvi dienas vyks viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, kur bus surengta 60 sesijų.<br> 123rf nuotr.
 „DevGAMM Vilnius 2022“ dvi dienas vyks viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, kur bus surengta 60 sesijų.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2022, 2:10 PM, atnaujinta Jul 21, 2022, 2:15 PM

„DevGAMM Vilnius 2022“ dvi dienas vyks viešbutyje „Radisson Blu Lietuva“, kur bus surengta 60 sesijų ir 11 pranešimų apie įvairias kompiuterinių žaidimų kūrimo verslo sritis: analitiką,garsą, verslą, bendruomenės valdymą, žaidimų dizainą ir istorijų kūrimą ir kt. Be to, laukia susitikimai su kolegomis iš industrijos, susipažinimas su naujais žaidimais ir kompanijų stendais ir įsidarbinimo galimybės.

Tarp pranešėjų – tokie žaidimų kūrimo verslo profesionalai, kaip Leszekas Szczepańskis („Guerrilla Games“), Ahmedas Salama („Ubisoft Stockholm“), žaidimų dizaineris Fawzi Mesmaras, Henrique Olifiersas („Bossa Games“), Alexas Nichiporchikas („tinyBuild“), Arturs Lukasevics („TikTok“), įgarsinimo aktorius Mike Bodie, Māris Naglis („HTTPOOL“), Jasonas Polansky („Atari“) ir kiti.

Tiems, kuriuos domina diskusijos aktualiomis temomis, siūloma apskritųjų stalų erdvė, kurioje dalyvaus iki 10 ekspertų, o kiekvienas stalas turės moderatorių.

Karjeros erdvėje bus galima rasti daugiau nei 100 darbo pasiūlymų iš žaidimų kūrimo bendrovių – todėl kiekvienas ieškantis darbo gali rasti geriausią variantą.

Bilietai jau parduodami ir juos galima įsigyti renginio interneto svetainėje. Jei lankytojas neturės galimybės atvykti į Vilnių, jam siūlomas internetinis bilietas, leidžiantis susipažinti su dalyvių sąrašu ir suplanuoti virtualius pokalbius.

Pati konferencija pirmą kartą buvo surengta Ukrainoje, dauguma komandos narių yra ukrainiečiai, o organizatoriams labai skaudu dėl visko, kas vyksta. Dalį pajamų už bilietus ir rėmėjų paramą organizatoriai skirs fondams, padedantiems ukrainiečiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.