Kviečia dalyvauti IT konkurse

Latvijos IT įmonė „TestDevLab“ kviečia dalyvauti IT konkurse „Testers Challenge 2022“, kuris vyks internetu nuo rugsėjo 30 d. iki spalio 10 d. Tai techninės IT erudicijos konkursas, kurio metu dalyviai galės pasitikrinti savo technines žinias ir loginio mąstymo gebėjimus. Konkurso nugalėtojai, pirmieji išspręsiantys visas užduotis, gaus inovatyvius prizus.

 Latvijos IT įmonė „TestDevLab“ kviečia dalyvauti IT konkurse „Testers Challenge 2022“, kuris vyks internetu.<br> 123rf nuotr.
 Latvijos IT įmonė „TestDevLab“ kviečia dalyvauti IT konkurse „Testers Challenge 2022“, kuris vyks internetu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2022, 3:05 PM

Konkursą bendrovė organizuoja jau trečią kartą, pernai jame dalyvavo beveik 1000 dalyvių. Norint dalyvauti šiame konkurse ir spręsti užduotis, nebūtina būti patyrusiu IT specialistu.

Vienas iš įmonės įkūrėjų Andrejs Frišfelds kviečia jus dalyvauti šiame konkurse: „Pastebėjome, kad mūsų mėgstamos programėlės ir svetainės nuolat papildomos naujomis funkcijomis ir dažnai jos neveikia taip, kaip numatyta, kartais net kelia pavojų saugumui. Todėl vis svarbesni tampa programinės įrangos testuotojai, kurie dirba kartu su kitais IT specialistais, kad pagerintų programinės įrangos kokybę.

Konkursas suteikia galimybę visiems, besidomintiems programinės įrangos kokybe, įsijausti į programinės įrangos testuotojo vaidmenį ir pasitikrinti savo gebėjimus pastebėti programinės įrangos klaidas ar netikslumus. Galbūt dėl šio konkurso suprasite, kad norite siekti karjeros testavimo srityje.“

Norintys sužinoti konkurso taisykles bei užsiregistruoti tai gali padaryti renginio svetainėje.

2011 m. Latvijoje įsteigta įmonė „TestDevLab“ teikia programinės įrangos testavimo paslaugas ir kuria testavimo produktus. Įmonės klientai yra pradedančiosios įmonės bei tarptautiniai gigantai, tokie kaip „Microsoft“, „Skype“, „Orange“, „Telefonica“, „Airbnb“ ir kt. Daugiau nei 500 įmonės inžinierių išbandyta programine įranga naudojasi daugiau nei 4,5 mlrd. žmonių visame pasaulyje. Bendrovė yra gavusi LIAA eksporto ir inovacijų apdovanojimą, „The Red Jackets Export Excellence“ apdovanojimą, o įmonės testavimo produktai kelerius metus iš eilės buvo puikiai įvertinti prestižiniuose Europos programinės įrangos testavimo apdovanojimuose. 2019 m. Įmonė turi informacijos saugumo valdymo standarto sertifikatą ISO/IEC 27001:2013.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.