Gyrėsi be reikalo: rusai sunaikino ne ukrainiečių, o savo pačių karinę techniką

Rusijos ginkluotosios pajėgos naudoja atakos sraigtasparnius, kad sunaikintų fronto linijose paliktą savo pačių šarvuotąją techniką.

Rusijos ginkluotosios pajėgos naudoja atakos sraigtasparnius, kad sunaikintų savo pačių fronto linijose paliktą šarvuotąją techniką.<br>„Defence Blog“ nuotr., lrytas.lt mont.
Rusijos ginkluotosios pajėgos naudoja atakos sraigtasparnius, kad sunaikintų savo pačių fronto linijose paliktą šarvuotąją techniką.<br>„Defence Blog“ nuotr., lrytas.lt mont.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2023, 8:43 AM, atnaujinta Apr 24, 2023, 8:53 AM

Pasak „Militarnyj“, prorusiška žiniasklaida pasidalijo filmuota medžiaga, kurioje matyti Rytų Ukrainos Donecko regione vykstančios sraigtasparnių atakos. Filmuotoje medžiagoje matyti veikiantis rusų atakos sraigtasparnis, kurio taikiniai visai ne ukrainiečių karinė technika, o rusų apleistos kovos mašinos.

Socialinių tinklų apžvalgininkų teigimu, rusai iš atakos sraigtasparnio pataikė į dvi savo pėstininkų kovos mašinas Donecko regione. Atvirųjų šaltinių žvalgybos (OSINT) ekspertai nustatė, kad pėstininkų kovos mašinos, į kurias pataikė rusai, buvo "BMP-1".

Tikėtina, kad rusų atakos sraigtasparniai šarvuotosioms mašinoms naikinti naudojo valdomas prieštankines raketas.

Parengta pagal „Defence blog“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.