„Lietuvos draudimas“ pristatė atnaujintą sveikatos draudimo programėlę

Bendrovė „Lietuvos draudimas“ atnaujino savo išmaniąją programėlę, ją papildydama naujomis funkcijomis, kurios palengvins sveikatos draudimo išlaidų kompensavimo valdymą, teigiama pranešime spaudai.

 Bendrovė „Lietuvos draudimas“ atnaujino savo išmaniąją programėlę, ją papildydama naujomis funkcijomis, kurios palengvins sveikatos draudimo išlaidų kompensavimo valdymą.<br> LD iliustr.
 Bendrovė „Lietuvos draudimas“ atnaujino savo išmaniąją programėlę, ją papildydama naujomis funkcijomis, kurios palengvins sveikatos draudimo išlaidų kompensavimo valdymą.<br> LD iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 12:10 PM

Kaip pastebi bendrovės Elektroninių kanalų plėtros vadovas Nerijus Zinevičius, išmaniosios programėlės atnaujinimai reikšmingai prisidės prie klientų patirties gerinimo, suteikiant klientams daugiau galimybių savarankiškai spręsti su sveikatos draudimu susijusius klausimus vos keliais paspaudimais telefone.

Skelbiama, kad naudodamiesi išmaniąja programėle įmonės klientai gali greitai ir patogiai atsiskaityti už sveikatos paslaugas, peržiūrėti savo sveikatos draudimo limitus ir likučius, pateikti prašymą kompensuoti paskirtas sveikatos draudimo išlaidas nufotografavus ar pridėjus jas patvirtinančius dokumentus.

Programėlėje taip pat galima peržiūrėti registruotų išlaidų kompensavimo prašymo statusą ir jų istoriją, o prireikus konsultacijos, tiesiogiai susisiekti su bendrovės žalų specialistu.

Programėle gali naudotis įmonės sveikatos draudimo klientai, turintys galimybę patvirtinti savo tapatybę „Smart-ID“, „Mobile-ID“ ar per el. bankininkystės sistemą. Po pirmojo prisijungimo programėle galima naudotis tapatybę patvirtinančiu sukurtu PIN kodu, veido atpažinimo funkcija ar piršto atspaudu.

Išmanioji programėlė yra pritaikyta telefonams su „iOS“ ir „Android“ operacinėmis sistemomis, ją galima atsisiųsti „AppStore“ ir „Google Play“ platformose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.