Populiarioje atostogų vietoje mirė turistų pora: įtaria kol kas nežinomą virusą

Remiantis naujienų pranešimais, Fidžyje mirė atostogauti atvykusi moteris, o po kelių dienų – ir jos vyras, rašo „Live Science“.

 Remiantis naujienų pranešimais, Fidžyje mirė atostogauti atvykusi moteris, o po kelių dienų – ir jos vyras.<br> 123RF nuotr.
 Remiantis naujienų pranešimais, Fidžyje mirė atostogauti atvykusi moteris, o po kelių dienų – ir jos vyras.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-06-05 10:53

Davidas ir Michelle Paulai iš Teksaso į Fidžį atvyko gegužės 22 d., praneša NBC. Ir nors atvykdami abu amerikiečiai puikiai jautėsi, netrukus jiems ėmė reikštis keisti simptomai – tokie, kaip vėmimas, paleisti viduriai ir rankų tirpimas.

Tiek vyras, tiek žmona iš pradžių buvo gydomi vietos ligoninėje. Bet jų būklė pablogėjo ir gegužės 25 d. šeima gavo žinią, kad Michelle mirė, o Davidas yra kritinėje būklėje ir ligoninė planuoja tolesniam gydymui perkelti į Australiją. Deja, netrukus sulaukta žinios, kad mirė ir vyras.

Pasak kitų šeimos narių, egzistuoja tam tikri ženklai, kad pora užsikrėtė kažkokiu virusu, praneša „ABC News“. „Jie žinojo, kad kažkas vyksta su jų kūnais“, – ABC teigė Michelle svainė Tracey Calanog.

Amerikiečių mirtis tiria Fidžio Sveikatos ir medicinos paslaugų ministerija. „Nors jiems buvo suteiktas standartinis medicininis gydymas ir priežiūra, jų liga palaipsniui blogėjo ir, nepaisant visų pastangų, sutuoktiniai mirė per kelias dienas viena nuo kito“, – rašoma pranešime spaudai.

Siekdamas padėti atlikti tyrimą, JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras imsis tirti mėginius, paimtus iš poros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.