Lrytas.lt kviečia: dalyvaukite mokslo populiarinimo konkurse ir laimėkite išmanųjį laikrodį!

Sekmadienį, gegužės 15 d. 23 val. 59 min. baigiasi devintasis Mokslo populiarinimo konkursas, kurį organizuoja Vilniaus universiteto Fizikos fakulteto docentas ir tinklaraščio „Konstanta 42“ autorius dr. Kastytis Zubovas, mokslo populiarinimo laida „Mokslo sriuba“ ir portalo lrytas.lt rubrika „IT ir Mokslas“. Tad dar yra pora diena dienų, per kurias galima sudalyvauti konkurse ir laimėti daugybę puikių prizų, o tarp jų – ir lrytas.lt įsteigtą išmanųjį laikrodį „Samsung Galaxy Watch 4“.

 Lrytas.lt kviečia: dalyvaukite mokslo populiarinimo konkurse ir laimėkite išmanųjį laikrodį!<br> lrytas.lt nuotr.
 Lrytas.lt kviečia: dalyvaukite mokslo populiarinimo konkurse ir laimėkite išmanųjį laikrodį!<br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2022, 4:06 PM, atnaujinta Dec 5, 2022, 8:17 AM

Kaip dalyvauti konkurse ir laimėti prizus? Iki nurodyto laiko reikia parengti ir atsiųsti mokslo populiarinimo darbą (pilnos taisykles ir prizų sąrašą galima rasti čia), o vėliau komisija išrinks geriausius darbus. Portalas lrytas.lt išrinks savo įsteigto prizo laimėtoją.

„Mokslas yra įdomu – ir apie jį galima įdomiai papasakoti. Tad ir norime žmones paskatinti tai daryti, o taip pat išbandyti save mokslo populiarintojo ar populiarintojos rolėje. Galbūt ši veikla taip patiks, kad prie jos norėsis ir pasilikti? Lietuvai labai reikia mokslo komunikatorių“, – teigia lrytas.lt „IT ir Mokslo“ redaktorius Adomas Rutkauskas.

Visus iki šiol publikuotus pastarųjų metų Mokslo populiarinimo darbus galite rasti pasinaudoję žyme „Mokslo populiarinimo konkursas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.