Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Berniukas laukė 12 metų, kad atkeršytų savo tėvo žudikui

Berniukas, kuriam buvo 12 metų, savo akimis matė, kaip šeimos draugas nužudė jo tėvą. Praėjus dar 12 metų, dabar jau vyras, vardu Alamas Khanas, atkeršijo savo tėvo žudikui ir pats jį nužudė bei supjaustė į 12 dalių – po vieną dalį vieniems laukimo metams.

Žudikas nė kiek nesigailėjo dėl atlikto nusikaltimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Žudikas nė kiek nesigailėjo dėl atlikto nusikaltimo.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2017, 11:13 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 4:24 AM

Alamas po žmogžudystės, kuri įvyko 2015 metais, davė interviu žurnalistams bei netrukus buvo suimtas policijos, kuriai prisipažino apie savo žiaurų nusikaltimą.

Šalia policijos nuovados duodamas žiniasklaidai interviu Alamas su šypsena pasakojo, kad jis laukė net 12 metų, kad išpildytų išsikeltą tikslą ir dėl to labai džiaugiasi.

2015 metų gruodžio 16 dieną atsitiktiniai žmonės buvo šokiruoti, kuomet Ramgango upės krante atrado supjaustyto žmogaus kūno dalis. Iš pradžių kūną buvo sunku atpažinti, kadangi trūko galvos, bet vėliau iš randų ant krūtinės Mohammado Raiso kūną atpažino jo brolis Ameeras Hussainas.

Hussainas pasakojo policijai, kad jo brolis paskutinį kartą išėjo į Alamo namus atlikti kažkokių remonto darbų, tačiau taip ir negrįžo. Tuomet policija atliko kratą Alamo namuose, suėmė jį bei apkaltino žmogžudyste. Policija Alamo namuose rado nužudymo įrankius – peilį, kūjį bei pjūklą, kuriais jis supjaustė savo auką.

Alamas papasakojo žurnalistams, kad jis pasikvietė auką į namus ir ten jį pradėjo girdyti alkoholiu. Po to jis visu garsu paleido muziką, kad nesigirdėtų, kaip jis žudo savo auką. Supjaustęs aukos kūną į 12 dalių, jis sudėjo jas į polietileninį maišą ir išmetė jį į upę.

Šaltinis: Timesofindia.indiatimes.com

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.