Apmaudi klaida: 500 kilometrų dviračiu į niekur

Tikriausiai daugumai jūsų yra pasitaikę gyvenime atvejų, jog kažką darote ar kažkur keliaujate, tačiau staiga suprantate, jog viskas ne taip, ir reikia pradėti vėl nuo pradžių. Panašiai nutiko vienam vyrui iš Kinijos, tačiau dar blogiau – vyras norėjo grįžti į savo kaimą švęsti kinų Naujųjų metų, tačiau važiavęs dviračiu 30 dienų, jis suprato, kad keliauja ne į tą pusę.

Vyras norėjo grįžti į savo kaimą, tačiau važiavęs dviračiu 30 dienų, jis suprato, kad keliauja ne į tą pusę.<br>123rf.com nuotr.
Vyras norėjo grįžti į savo kaimą, tačiau važiavęs dviračiu 30 dienų, jis suprato, kad keliauja ne į tą pusę.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 24, 2017, 3:53 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 3:25 AM

Jaunas darbininkas iš Kinijos norėjo grįžti į savo gimtąjį Qiqihar miestą, esantį Heilongjiang provincijoje. Savo kelionę jis pradėjo Rizhao mieste, kuris nuo jo gimtinės yra nutolęs apie 1700 kilometrų. Tačiau jam nukeliavus 500 kilometrų, jį sustabdė policija. Sužinoję jo istoriją, policijos pareigūnai nupirko jam traukinio bilietą, kad šis galėtų saugiai grįžti namo.

Savo kelionę jaunas vyras pradėjo dar gruodžio mėnesį. Jis turėjo labai nedaug pinigų, todėl laikinai gyvendavo ir nakvodavo interneto kavinėse. Darbininkas buvo itin ryžtingas ir nusiteikęs bet kokią kaina Naujuosius metus pasitikti savo gimtinėje, todėl nusprendė ją pasiekti dviračiu. Neįvardintas vyras nemokėjo skaityti žemėlapių, todėl reikiamų krypčių klausdavo pas kitus.

Policija jį sustabdė važuojantį greitkeliu, kuriuo dviratininkai važiuoti draudžiama. Supratę jo klaidą, policijos pareigūnai bei geležinkelio stoties darbuotojai paaukojo pinigų ir nupirko nelaimėliui bilietą traukiniu – kad šis galėtų pasiekti savo išsvajotą kelionės tikslą.

Parengta pagal BBC.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.