Nekaltai atrodantis gyvūnas, kuris vos nepražudė uošvienės

Kaip sakoma, lazda turi du galus. Arba kad medalis turi dvi puses. Kad šie ir panašūs pasakymai turi savo prasmę, galėjo įsitikinti vienas amerikietis, kuriam užkliuvo nekaltas gyvūnas.

 Šūvis buvo taiklus ir užmušė gyvūną. Tačiau šarvuočio šarvai yra pakankamai tvirti, todėl kulka atšoko nuo šarvų.<br> 123RF nuotr.
 Šūvis buvo taiklus ir užmušė gyvūną. Tačiau šarvuočio šarvai yra pakankamai tvirti, todėl kulka atšoko nuo šarvų.<br> 123RF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2019, 10:04 AM, atnaujinta Nov 22, 2019, 10:24 AM

Džordžijos valstijos gyventojas Larris McElroy‘us vieną sekmadienio vakarą savo kieme pamatė šarvuotį ir šovė į jį iš 9 mm kalibro pistoleto. Nežinia, kodėl jis tai padarė – ar stengėsi sumedžioti gyvūną, o gal jam tiesiog nepatiko, kad gyvūnas atklydo į jo kiemą.

Šūvis buvo taiklus ir užmušė gyvūną. Tačiau šarvuočio šarvai yra pakankamai tvirti, todėl kulka atšoko nuo šarvų, atsitrenkė į tvorą, atšoko nuo jos ir nulėkė į šalia stovėjusį mobilų namelį ant ratų, kuriame savo kėdėje sėdėjo L.McElroy‘aus uošvienė. Kulka pataikė tiesiai sėdinčiai uošvienei į nugarą. Teigiama, kad tuo metu, kai vyras šovė į šarvuotį, namelis ant ratų buvo už 90 metrų nuo įvykio vietos.

Laimei, 74-erių uošvienė nepatyrė mirtinų sužeidimų ir greitai pasveiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.