„Samsung“ investuos 11,1 mlrd. Lt į lustų gamyklą JAV

Viena didžiausių pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintojų - „Samsung Electronics“ - skirs apie 4 mlrd. JAV dolerių (11,1 mlrd. Lt) išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių lustų gamybai modernizuoti ir plėsti Tekso įmonėje.

Nepaisydama bylinėjimosi „Samsung“ tiekia lustus populiariesiems „Apple“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.<br>„Reuters“
Nepaisydama bylinėjimosi „Samsung“ tiekia lustus populiariesiems „Apple“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA

Aug 22, 2012, 11:18 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:54 AM

Birželį kompanija skelbė savo planus investuoti 2,25 trilijono vonų (5,5 mlrd. Lt) į naujos lustų gamyklos statybą Pietų Korėjoje ir dviejų linijų, gaminančių atminties lustus, rekonstravimą, kad patenkintų augančią lustų, skirtų mobiliajai įrangai, paklausą.

Rugpjūtį „Apple“ ir „Samsung“ pradėjo bylinėjimąsi Jungtinėse Valstijose, kuris abiem kompanijoms gali kainuoti milijardus.

Nepaisydama bylinėjimosi „Samsung“ tiekia lustus populiariesiems „Apple“ išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?