„Douglas“ pradeda prekyba elektroninėje erdvėje

„Douglas“ – pirmasis iš didžiųjų kosmetikos bei parfumerijos tinklų Lietuvoje, atidarė savo elektroninę parduotuvę. Jos lankytojai ne tik rinsis iš 5 tūkst. prekių, tačiau, kitaip nei kitose elektroninėse parduotuvėse, galės atsiskaityti ir banko kortele, ir grynaisiais pinigais, ir „Douglas“ dovanų kortelėmis. Apsipirkdami lankytojai pasirinks ne tik dieną, bet ir laiką, kada prekės jiems turi būti pristatomos. Stebint prekybos internetu augimo tendencijas, „Douglas“ žingsnis atrodo visai logiškas, greičiau jau stebina ite, kas tokių pardotuvių dar neatidarė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-05 12:48, atnaujinta 2018-03-16 22:52

„Lietuvoje veikia 6 „Douglas“ parduotuvės, kurios šaly turi 30 tūkst. lojalių pirkėjų. Dažnai klientai perka jau pamėgtas kosmetikos priemones, todėl galimybė įsigyti jas internetu padės sutaupyti laiko ir apsipirkti neišeinant iš namų“, – sakė „Douglas LT“ rinkodaros projektų vadovė Jurga Kulickaitė. „Douglas“ elektroninės parduotuvės veikia jau 9 Europos šalyse. Vien Vokietijoje per pastaruosius metus elektroniniai pardavimai išaugo 49 proc. ir sudaro 10 proc. visų šio tinklo pardavimų šalyje. Tuo pačiu laikotarpiu Lenkijoje pardavimai internetu augo net 2 kartus.

O kaip Douglas“ rengiasi patraukti jau įpratusius apsipirkti pas seniai elektroninėje erdvėje įsikūrusius konkurentus? Šiaip ar taip, o Lietuvoje virtualioje erdvėje kosmetikos pardavėjų net gerokai daugiau, negu prekybos centruose.

„Ypatingą dėmesį skyrėme pirkėjo patogumui, todėl elektroninėje parduotuvėje buvo įdiegta paprasta paieškos sistema, kuri leidžia klasifikuoti ir taip lengviau rasti reikiamas prekes“, – sakė. J. Kulickaitė. Be to, „e-Douglas“ bus galima atsiskaityti ir naujomis šio tinklo dovanų kortelėmis – tereikės nutrinti ir svetainės sistemoje įvesti specialų kodą.

Dar vienas šios parduotuvės išskirtinumas – apsipirkdami joje galėsite pasirinkti ne tik dieną, bet ir laiką, kada norite gauti įsigytas prekes. Jos bus pristatomos visoje Lietuvoje, o perkantiems už 99 litus ir daugiau pristatymas nieko nekainuos! Žinant kosmetikos kainas, tai nėra blogai, juolab, kad nemažai konkurentų nemokamą pristatymą siūlos Tik apsiperkantiems gerokai brangiau.

Douglas“ užtikrina, kad ir elektroninės parduotuvės klientai gali jaustis ramūs, jog įsigys tik originalią ir kokybišką kosmetiką. Internetu siūloma ta pati produksija, kaip ir įprastose „Douglas“ prekybos vietose, o ji gaunama tik iš patikimų tiekėjų bei gamintojų, kurie oficialiai užtikrina jos kokybę.

Taigi, norintys apsipirkti gali keliauti į „Douglas“ interneto svetainę. Čia parduodamų prekių kaina tkia pati kaip ir tinklo parduotuvėse, be to siūlomos ir kai kurios „Douglas“ prekybos vietose teikiamos paslaugos: prekes galima supakuoti kaip dovaną ar pridėti sveikinimo atviruką. Elektroninės parduotuvės lankytojų taip pat lauks ir specialūs pasiūlymai bei akcijos, be to kiekvienas pirkėjas gaus nemokamų kosmetikos mėginukų.

Na, ką gi, linkime sėkmės (kas į Lietuvą, tas ne iš Lietuvos) ir tikimės, jog paslaugų ir pažadėtos kokybės pakaks, kad patrauktų žemesnių prekių kainų internete išlepintus pirkėjus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.