Virtualaus žaidimo nugalėtojui – tikra kelionė į Detroitą

Jei turi „iPhone“ ar „iPad“, jau pradėk treniruotis – lapkričio 19-25 dienomis „Hyundai“ visus mobiliosioms „iOS“ platformoms skirto lenktynių žaidimo „Asphalt 7: Heat“ mėgėjus kviečia susirungti vienoje iš žaidimo trasų, vairuojant naująjį sportinį „Hyundai Veloster Turbo“. Dalyvių apvažiuoto rato laikas bus registruojamas, o greičiausiasis laimės kelionę į „Hyundai“ gamyklą ir Detroito automobilių parodą. Pasiūlymas be pralaimėjimų – jei nelaimėsi, tai nemokamai pažaisi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2012, 12:00 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:43 AM

„Hyundai“, ieškodama naujų rinkodaros kanalų koncerno vardui garsinti, nusprendė, kad tam puikiai tinka mobiliosioms platformoms skirti žaidimai. Nepatikėsime, kad kompanijos vadovai kada nors matė seną rusišką animacinį filmą „Kas važiuos į parodą“, tačiau pakvietę visus žaidimo entuziastus varžytis pasaulinėse lenktynėse, netyčia sukūrė analogišką situaciją – lenktynių nugalėtojas tikrai važiuos į parodą Detroite! Tiesa, ten jam nieko rodyti nereikės – galės pats pasidairyti.

„Gameloft“ dar 2004 m. pristatyto lenktynių žaidimo „Asphalt“ atnaujinimas pasirodė birželio mėnesį. O rugpjūtį žaidimas buvo papildytas dviem naujais lenktyniniais automobiliais – „Hyundai Veloster Turbo“ ir „Hyundai Genesis Coupe“. Taigi, jei turi „Apple“ mobilųjį gaminį, iš „Apple App Store“ internetinės parduotuvės pasisiųsk nemokamą „Asphalt 7: Heat“, pasirink sportinį „Hyundai Veloster Turbo“ (lenktynių dalyviai varžysis vairuodami būtent jį) ir pirmyn į Detroitą! Ankstesnės šio žaidimo versijos savininkams pakaks nemokamai jį atnaujinti.

Pasaulinių „Hyundai“ lenktynių laimėtojas bus paskelbtas gruodį. Didįjį prizą sudaro dvi dalys – laimėtojas galės aplankyti „Hyundai“ gamyklą Pietų Korėjoje ir Detroito automobilių parodą, kuri vyks 2013 metų sausį.

„Tikimės, kad šios lenktynės bus puiki galimybė žaidėjams iš viso pasaulio susipažinti su „Hyundai“, net jei tai - virtuali pažintis. Tęsdami savo strategiją pristatyti „moderniosios premium“ klasės vertybes, pasiūlysime ir daugiau vartotojų lūkesčius net viršijančių patirčių“, - kalbėjo „Hyundai Motor“ rinkodaros vadovas Wonhongas Cho.

Tegul siūlo – bent jau mums lūkesčių tais pasiūlymais pasinaudoti tikrai pakaks!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.