Draugą pavaišinti kava galima išmaniuoju telefonu

Lietuviai yra pirmieji pasaulyje, kurie turi galimybę nuotoliniu būdu pavaišinti kitą žmogų kava, alumi, padovanoti gėlių ar kitaip jam parodyti dėmesį. Tam tereikia savo išmaniajame telefone įdiegti nemokamą programėlę „Gifty“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-22 12:37, atnaujinta 2018-03-15 05:30

Android“ „iOS“ bei „Windows Phone“ sistemoms pritaikytas sprendimas, pasak jos kūrėjų, yra unikali ir natūrali technologijų bei visuomenės vystymosi tąsa. Bendrovės „Gifty“ vadovo Ilja Polivanovo teigimu, internetas ir mobilioji platforma tapo kasdieniais kiekvieno civilizuoto žmogaus įrankiais. Juos pasitelkus apmokamos sąskaitos, apsipirkinėjama, dalinamasi informacija, o mobilusis telefonas neretai tampa video kamera ar navigacijos prietaisu. Nepaisant vis didėjančio funkcijų pasirinkimo, iki šiol nebuvo tokios paslaugos, kuri per atstumą padėtų žmonėms palaikyti ne tik virtualų ryšį.

„Programėlė „Gifty“ yra naujiena ir Lietuvos, ir pasaulio rinkoje. Tačiau kol kas ja gali naudotis tik mūsų šalies gyventojai. Jos pagalba asmuo gali sveikinti ir stebinti savo draugus, kolegas bei artimuosius nebūdamas šalia. Pavyzdžiui, pamiršote viršininko gimtadienį ar, neduok Dieve, vestuvių sukaktį? O gal nepasveikinote mamos jubiliejaus proga? „Gifty“ suteiks galimybę keliais pirštų judesiais, bosui, žmonai ar mamai nusiųsti dovanėlę, kuri primins jiems, kad jų nepamiršote. Emigrantai taip pat gali naudotis šia programėle ir stebinti savo artimuosius.“, – pritaikymo galimybes vardino I. Polivanovas.

Anot jo, „Gifty“ programėle dovanas siųsti gali tik išmaniųjų telefonų savininkai, tačiau jas gaus net ir senus mobiliuosius telefonus turintys Lietuvos gyventojai. Jie apie staigmeną bus informuojami trumpąja SMS žinute. Joje nurodytas kodas leis atsiimti dovanojamą staigmeną.

Ilja mano, kad „dėl laiko trūkumo bičiuliai ne tik rečiau susitinka, pabūna kartu, bet ir kartais visai susvetimėja. „Gifty“ programėlės pagalba santykius galima bus palaikyti nuolatos, net ir būnant labai užimtam ar išvykusiam į komandiruotę“.

„Mūsų iššūkis – sukurti nuotolinio dovanojimo tradiciją. Visais laikais dovanos buvo ir yra svarbus kokybiškų santykių elementas. Tiek bendraujant darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime. Ypač dabar, kai gyvenimas lekia pašėlusiu greičiu, o informacijos srautas nepaliaujamai auga. „Gifty“ pritaikymo galimybės yra labai plačios. Ją pasitelkus galima paprastai ir greitai atsidėkoti už paslaugą, pasveikinti arba tiesiog priminti apie save“, – sakė I. Polivanovas.

Šiuo metu „Gifty“ vartotjams siūlo apie 50 skirtingų dovanėlių. Tarp jų yra „Valentino ledai“, „Presto“, „Gero alaus parduotuvė“, „Pomodoro“, „AJ šokoladas“, „Ibero“, „Tibro“, „Park“ ir kitų partnerių pasiūlymai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.