Kitą mėnesį „Apple“ pristatys naująjį „iPhone“

JAV mobiliųjų telefonų gamybos milžinė „Apple“ rugsėjo 10 d. ketina pristatyti naują „iPhone“ modelį. Apie tai praneša CNN.

JAV mobiliųjų telefonų gamybos milžinė „Apple“ rugsėjo 10 d. ketina pristatyti naują „iPhone“ modelį.<br>AP
JAV mobiliųjų telefonų gamybos milžinė „Apple“ rugsėjo 10 d. ketina pristatyti naują „iPhone“ modelį.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 13, 2013, 10:55 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:44 PM

Šiuo metu įmonė kuria išmanųjį laikrodį ir televizorių, tačiau nė vienas iš šių gaminių iki nurodytos datos nebus baigti. Kol kas pati „Apple“ naujienos nekomentavo.

Naujasis telefonas gali būti pavadintas „iPhone 5S“ - jo paleidimas į rinką išlaikys „Apple“ nuo 2007 m. suformuotą tradiciją kasmet vasaros pabaigoje ar rudenį išleisti po naują gaminį. „iPhone 5“ buvo pradėtas pardavinėti 2012 m. rugsėjį, o „iPhone 4S“ - 2011 m. spalį.

Kol kas nėra tikslių duomenų, kokių naujų bruožų turės naujasis modelis, tačiau „Apple“ darbuotojai paskleidė informaciją, kad telefone bus įdiegta „iOS 7“ operacinė sistema, o ankstesnės telefono versijos daugiau gaminamos nebus.

„Apple“ taip pat planuoja rinkai pateikti pigesnį „iPhone“ modelį „iPhone 5C“, kuris daugiausia bus parduodamas besivystančių šalių rinkose. Naujasis gaminys, kaip jau tapo įprasta, bus greitesnis, turės pagerintą fotoaparatą, ilgiau išlaikančią bateriją. Taip pat jame bus įdiegta pirštų atspaudų atpažinimo funkcija, kuria telefoną bus siekiama apsaugoti nuo ilgapirščių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.