Internetinė „Lietuvos ryto“ televizija – pati populiariausia

Akivaizdu, kad tv.lrytas.lt ir toliau išlieka populiariausias žiūrovų kanalas internete. Tai rodo tarptautinės interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ auditorijos duomenys. Liepos mėnesį tv.lrytas.lt laidas ir reportažus internetu žiūrėjo 15 proc. Lietuvos interneto vartotojų.

Tv.lrytas.lt ir toliau išlieka populiariausiu žiūrovų kanalu internete.
Tv.lrytas.lt ir toliau išlieka populiariausiu žiūrovų kanalu internete.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2013, 10:59 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:42 PM

Pagal realių vartotojų internetinėse televizijose skaičių šalyje pirmaujančioje tv.lrytas.lt liepą apsilankė 282 tūkst. žmonių, tuo tarpu birželį - 237 tūkst. vartotojų. Kasdien tv.lrytas.lt sulaukdavo apie 33 tūkst. lankytojų, gerokai lenkdama kitas internetines televizijas.

Liepos mėnesį tv.lrytas.lt žiūrovai pasitikėjo ne be reikalo. Siekėme, kad net savaitgalį tolimiausioje Lietuvos ar pasaulio vietoje esantis žiūrovas galėtų jausti įvykių pulsą.

Tiesiogiai internetu transliavome gėjų eitynes „Už lygybę“, jos susilaukė itin daug vartotojų peržiūrų atnaujintoje mobiliojoje versijoje. Puslapių pervertimų sulaukėme dvigubai daugiau nei artimiausi konkurentai Delfi TV, atitinkamai – 2 113 699 ir 1 243 781. 

„Gemius“ tyrimai rodo, kad liepos mėnesį į tv.lrytas.lt užėję lankytojai dvigubai daugiau laiko praleido žiūrėdami reportažus negu antroje vietoje likusių Delfi TV žiūrovai.

Per pastarąjį mėnesį tv.lrytas.lt gerokai atsiplėšė nuo savo pagrindinių konkurentų. „Lietuvos ryto“ TV lankytojų skaičiumi už nugaros paliko ir didžiuosius šalies kanalus – LNK ir TV3 bei minėtą portalą Delfi TV.

„Dėsninga, kad lankytojai pamėgo žiūrėti vaizdo reportažus būtent mūsų portale. Spalį startuos naujas „Lietuvos ryto“ televizijos sezonas, tikiuosi, kad parodysime dar geresnius rezultatus. Noriu pasidžiaugti, kad mūsų žiūrovai aktyviai prisideda prie portalo kūrimo ir vis dažniau siunčia vaizdo medžiagas“, – gerėjančiais rezultatais džiaugėsi lrytas.lt direktorius Ričardas Baltaduonis. 

Tv.lrytas.lt komanda turi parengusi gerų naujovių žiūrovams. Rugsėjo 2 dieną startuoja Algio Ramanausko ir Justo Mamontovo duetas su nauju projektu „Aktualai“. Šis projektas bus transliuojamas per lrytas.lt video svetainę. Rengiamos ir kitos staigmenos žiūrovams.

Svetainė operatyviai pateikia vaizdo medžiagą iš svarbiausių šalies ir pasaulio įvykių. Itin vertiname žiūrovų nufilmuotus vaizdelius, jais ištikimi tv.lrytas.lt vartotojai dalijasi kasdien. Todėl rubrika „Žiūrovų kamera“ tv.lrytas.lt yra viena populiariausių.

Pagal bendrovės „Gemius“ pateikiamus duomenis, tarp internetinių televizijų antroje vietoje pagal lankytojų skaičių yra Delfi TV (253 tūkst. lankytojų), trečioje – tv3play.lt (144 tūkst. lankytojų).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.