„Youtube“ programėlė filmukus rodys ir dingus internetui

Jeigu dings pasaulinis interneto ryšys, matyt, nerodys. Tačiau trumpam atsidūrus vietovėje, kur ryšio nėra, ar jis silpnas, žiūrima vaizdo programa nebenutrūks. „Youtube“ komanda pažadėjo, kad galimybė atsisiųsti į mobilųjį įrenginį žiūrimą laidą bus įdiegta lapkričio mėnesį pasirodysiančioje atnaujintoje programėlės nešiojamiesiems įrenginiams versijoje. Tiesa, nesitikėkite, kad atsisiųstus filmus galėsite laikyti savo telefone – ši funkcija leis parsisiųstą programą be interneto žiūrėti tik trumpą laiką.

„Youtube“ ne vienam jau tapo svarbesniu vaizdo naujienų kanalu už bet kurią televiziją. O jei dar galėsime jos žiūrėjimui neeikvoti mobiliojo interneto limito...<br>A.Lukošiaus nuotr.
„Youtube“ ne vienam jau tapo svarbesniu vaizdo naujienų kanalu už bet kurią televiziją. O jei dar galėsime jos žiūrėjimui neeikvoti mobiliojo interneto limito...<br>A.Lukošiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Sep 19, 2013, 3:33 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 12:50 AM

„Ieškome būdų, kaip jūsų kuriamą turinį pateikti didesniam žiūrovų skaičiui, – rašoma „Youtube“ tinklaraštyje. – Todėl vėliau šiais metais įdiegsime naują funkciją mobilioje programėlėje, kuri leis jums pasiekti savo gerbėjus net tuomet, kai jie neprisijungę prie interneto.“

Taigi, atsisiųsti į savo įrenginį filmukus bus galima, tačiau ne tam, kad juos turėtumėte, o tam, kad įvažiavus į tunelį vaizdas nenutrūktų. Kol kas, tiesa, neaišku, ar bus leidžiama pasirinkti atsisiuntimą tik prisijungus prie bevielio interneto, ar programa pati siųs pasirinktų kanalų filmukus, kurie po to bus trinami.

Neseniai „Youtube“ įdiegė dar vieną funkciją, kuri leidžia turinio kūrėjams papildomai uždirbti – mokamus kanalus. Pasirinkus tokį, jį galima 14 dienų stebėti nemokamai, o po to tektų susimokėti. Minimali numatyto abonentinio mokesčio suma – 2,5 lito.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.