Visų „iPhone“ telefonų spartos palyginimas (video)

Kiekvienas naujas kompanijos „Apple“ telefonas „iPhone“ yra spartesnis už savo pirmtaką – bent jau lyginant technines charakteristikas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2013, 6:58 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:36 PM

O kaip šis techninis pranašumas pastebimas kasdieniame telefono naudojime?

Interneto svetainės „Youtube“ kanalas „EverythingApplePro“ išbandė visus – nuo pirmo „iPhone“ iki naujausio „iPhone 5S“ - kada nors pasirodžiusius „iPhone“ telefonus ir nufilmavo juos veikiančius vienas šalia kito, tad jų spartos skirtumus gali pamatyti kiekvienas norintis.

Su 8 telefono modeliais buvo atliekamos paprastos užduotys – įjungimas, interneto naršymas. Visuose telefonuose buvo įdiegtos naujausios jų palaikomos operacinės sistemos, taip pat atstatyti jų gamykliniai parametrai.

Pažiūrėjus vaizdo įrašą paaiškėja, kad:

• „iPhone 4“ yra gerokai spartesnis už senesnės kartos telefonus. Ypač skirtumas pastebimas naršant internetą. Galima daryti prielaidą, jog taip yra dėl to, jog senesniuose telefonuose veikia senesnė ir lėtesnė interneto naršyklės „Safari“ versija bei senesnė operacinė sistema.

• Nauja operacinė sistema „iOS 7“ gana ilgai užtrunka, kol išsijungia (ši operacinė sistema veikia „iPhone 5S“, „iPhone 5C“, „iPhone 5“, „iPhone 4S“, „iPhone 4“.

• Operacinė sistema „iOS 7“ labai ilgai trunka, kol įsijungia telefone „iPhone 4“.

• Jei anksčiau (pavyzdžiui, gūdžiais 2009 metais) skirtumai tarp skirtingos kartos „iPhone“ telefonų būdavo akivaizdūs, po telefono „iPhone 4S“ jie beveik nepastebimi. Vartotojai, telefoną naudojantys tik interneto naršymui ar paprastam paveikslėlių peržiūrėjimui, skirtumo tarp naujos ir naujausios kartos telefonų beveik nepajus.

Parengė Aurimas Abišala

Sekite verslo naujienas socialiniame tinkle „Facebook“!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.