„Apple“ pelnas parodys, ar nauja produkcija patiko rinkoms

„Apple iPhone“ ketvirtojo finansinio šių metų ketvirčio, pasibaigusio rugsėjį, pardavimų ir pelno statistika bus paviešinta pirmadienį – duomenys suteiks užuominų, kaip pirkėjai sutiko pigesnį „iPhone 5C“ modelį ir kokios perspektyvos laukia bendrovės šių metų pabaigoje, praneša „Reuters“.

Daugiau kaip pusę „Apple“ pardavimų sudaro išmanieji telefonai, todėl analitikų dėmesys pirmiausia bus sutelktas į juos.<br>AP nuotr.
Daugiau kaip pusę „Apple“ pardavimų sudaro išmanieji telefonai, todėl analitikų dėmesys pirmiausia bus sutelktas į juos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 28, 2013, 12:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:17 PM

Užfiksuoti atskirose rinkose duomenys rodo, kad rugsėjį rinkose pasirodęs brangesnis „iPhone 5S“ modelis populiaresnis nei jo pigesnis prototipas. Ekspertai mano, kad 100 JAV dolerių skirtumas nemotyvuoja taupių vartotojų rinktis „iPhone 5C“.

Tiesa, ataskaita taip pat parodys, kaip rinkos reagavo į vos praėjusią savaitę pristatytą naująjį planšetinį kompiuterį „iPad Air“. Visgi, daugiau kaip pusę „Apple“ pardavimų sudaro išmanieji telefonai, todėl analitikų dėmesys pirmiausia bus sutelktas į juos.

Ekonomistai tikisi, kad liepos-rugsėjo mėnesiais bendrovė pardavė 33-36 mln. „iPhone“ išmaniųjų įrenginių, o Kalėdų laikotarpiu pardavimai turėtų pasiekti daugiau kaip 50 mln. telefonų.

Per kelis pastaruosius metus „Apple“ patiria spaudimą didinti „iPhone“ ir „iPad“ pardavimų apimtis, nes konkurentės „Samsung Electronics“ produkcija ir pigesni „Google Android“ operacinę sistemą turintys įrenginiai pasiglemžia vis daugiau „Apple“ rinkos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.