„Tele2“ planšetinius kompiuterius siūlo su nemokamu interneto paketu

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderė „Tele2“ toliau mažina mobiliojo interneto kainas. Artėjant Kalėdoms, bendrovė pradėjo planšetinius kompiuterius siūlyti kartu su nemokamu 3 GB interneto paketu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2013, 12:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:44 AM

Dabar „Huawei“ ir „Samsung“ planšetinai kompiuteriai kartu su suteikiamu 3 GB duomenų paketu kainuoja atitinkamai 28 ir 60 litų per mėnesį. „Tele2” pasiūlymas yra beveik 1,5 karto pigesnis nei kitų operatorių.

„Planšetiniai kompiuteriai populiarėja, žmones ypač mėgsta juos pirkti dovanų. Kadangi planšečių galimybės geriausiai atsiskleidžia su internetu, pasiūlėme juos įsigyti kartu ir už mažesnę kainą. Dar vienas kalėdinis pasiūlymas leis sutaupyti“, – sakė Tomas Burovas, „Tele2“ marketingo vadovas.

„Huawei Media Pad 7“ yra lengvas ir kompaktiškas. Vos 350 g sveriantis planšetinis kompiuteris su 7 colių ekranu naudoja „Android JellyBean“ operacinę sistemą. Jis turi įmontuotą 3.15 megapikselių kamerą, daro kokybiškas nuotraukas, o 9 GB atminties pakaks pagrindinei informacijai, muzikai ir filmams saugoti.

Samsung Galaxy Tab 3“ planšetinis kompiuteris išsiskiria didele atminties talpa – net 16 GB. Jo 10.1 colių ekranas leidžia patogiai rašyti elektroninius laiškus, skaityti knygas ar žiūrėti vaizdo įrašus. Planšetėje taip pat įdiegta 3.2 megapikselių kamera ir MP3 grotuvas.

Kartu su pasiūlymu suteikiamų 3 GB pakaks laisvai naudotis internetu.

Užsisakant planšetę su nemokamais 3 GB duomenų, „Huawei“ mėnesio įmoka yra 28 Lt (pradinė įmoka – 199 Lt). „Samsung“ planšetinio kompiuterio su 3 GB duomenų mėnesio įmoka yra 60 Lt (pradinė įmoka – 239 Lt).

Pasiūlymas galioja pasirašius 24 mėnesių sutartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.