Vasarį „Nokia“ pristatys išmanųjį telefoną su „Android“

Suomijos kompanija „Nokia“ jau vasario pabaigoje ketina pristatyti savo pirmąjį išmanųjį telefoną su „Android“ operacine sistema.

Pranešimų apie tai, kad „Nokia“ kuria išmanųjį telefoną su operacine sistema „Android“, pasirodė dar pernai.<br>„Reuters“ nuotr.
Pranešimų apie tai, kad „Nokia“ kuria išmanųjį telefoną su operacine sistema „Android“, pasirodė dar pernai.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

2014-02-11 13:22, atnaujinta 2018-02-16 11:08

Šios naujovės laukiama forume „Mobile World Congress“, vyksiančiame Barselonoje vasario pabaigoje, informuoja laikraštis „The Wall Street Journal“, remdamasis šaltiniais.

Pranešimų apie tai, kad „Nokia“ kuria išmanųjį telefoną su operacine sistema „Android“, pasirodė dar 2013 m. pabaigoje. Pastebima, kad Suomijos kompanijos inžinieriai kūrė šį prietaisą dar iki „Nokia“ ir „Microsoft“ sandorio dėl mobiliojo ryšio verslo pardavimo.

Europos Komisija (EK) gruodį pritarė 5,5 mlrd. eurų vertės „Microsoft“ ir „Nokia“ sandoriui, pagal kurį JAV korporacija įsigis Suomijos kompanijos mobiliųjų telefonų gamybos verslą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.