„IBM“ padės „ERGO“ geriau saugoti klientų informaciją

Draudimo bendrovė „ERGO Life Insurance SE“ Latvijoje įdiegė „IBM“ duomenų apsaugos sprendimus, padėsiančius geriau valdyti, prižiūrėti ir apsaugoti klientų informaciją.

„IBM QRadar“ elementai leidžia analizuoti procesus, stebėti duomenų srautus ir per kelias sekundes aptikti infrastruktūros pažeidžiamumą ir galimas grėsmes.<br>123rf nuotr.
„IBM QRadar“ elementai leidžia analizuoti procesus, stebėti duomenų srautus ir per kelias sekundes aptikti infrastruktūros pažeidžiamumą ir galimas grėsmes.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2014, 1:00 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:17 AM

Dinamiškoje šiuolaikinio verslo aplinkoje įmonės privalo efektyviai valdyti ir nepriekaištingai kontroliuoti IT sistemų ir duomenų apsaugą. Kiekvieną minutę IT sistemose keičiasi daugiau kaip 20 000 įrašų, todėl nustatyti su informacijos saugumu susijusias problemas, veiklos anomalijas ir pažeidžiamumą yra didžiulis iššūkis.

Dėl šių priežasčių „ERGO“ Latvijoje įdiegė ir pradėjo naudoti „IBM QRadar“ elementus, kurie leidžia analizuoti procesus, stebėti duomenų srautus ir per kelias sekundes aptikti infrastruktūros pažeidžiamumą ir galimas grėsmes.

„IBM QRadar“ – integruota apsaugos sistema, centralizuotai apibendrinanti realiuoju laiku iš skirtingų šaltinių surinktus duomenis, tad personalas gali tuoj pat konstatuoti potencialią grėsmę ir ją pašalinti. Naudojant įdiegtą automatinę sistemą vietoje iki tol vykdyto rankinio darbo, identifikuojant IT incidentus galima sutaupyti net iki 90 proc. laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.