Konkursas: sukurk žodį ir laimėk „Samsung Gear Fit“

Sukurk trumpą, skambų, aiškų, lietuvišką pavadinimą ant riešo segamiems išmaniesiems įrenginiams. Ne tik praturtinsi lietuvių kalbą, bet ir laimėsi funkcionalų „Samsung“ išmanųjį laikrodį (o gal tai sportininko apyrankė?) „Gear Fit“.

Jei sukursi geriausią pavadinimą, ne tik gausi tokį laikroduką, bet ir galėsi didžiuotis savo indėliu į lietuvių kalbą.<br>„Samsung“ nuotr.
Jei sukursi geriausią pavadinimą, ne tik gausi tokį laikroduką, bet ir galėsi didžiuotis savo indėliu į lietuvių kalbą.<br>„Samsung“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 8, 2014, 5:16 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:20 PM

Įdomiausius taisyklingus pavadinimus pateiksime jūsų teismui, kad išrinktumėte prizo vertą nugalėtoją.

Spėjame, kad ir jums po truputį pradeda skaudėti liežuvį tariant vis ilgesnius išmaniųjų įrenginių pavadinimus. Tiek to – išmaniojo telefono, planšetofono ir skreitinuko pavadinimų jau neišgelbėsime, bet tik naujiems išmaniesiems įrenginiams dar galime spėti sukurti gerų pavadinimų. Juk tas „išmanusis laikrodis“ toli gražu ne tik laiką rodo – ir žingsnius, ir pulsą, ir miego kokybę matuoja, kiti filmuoja, fotografuoja, žaidimus žaisti leidžia, televizorių nuotoliniu būdu valdo ir naujienas bei žinutes rodo. Koks gi čia laikrodis – čia jau „visrodis“, „vismatis“ ir „veiklagidis“!

Palaužyk galvą dabar, kad tavo vaikams netektų laužyti liežuvio!

Taisyklės. Gali kurti tiek žodžių, kiek nori. Kiekvieną sukurtą pavadinimą įrašyk atskirai. Žodžių laukiame iki balandžio 15 d. 23 val. 59 min. Neišrinkus nugalėtojo prizas liks steigėjams. Konkurso organizatoriai įsipareigoja neviešinti ir be dalyvių leidimo nenaudoti asmeninių duomenų. Kontaktų prašome tik dėl to, kad praneštume apie laimėjimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.