„Alcatel“ grįžta: lietuvius vilios pigiu išmaniuoju telefonu

Ar dar pamenate kompaniją „Alcatel“? Kadaise šios kompanijos telefonai Lietuvoje buvo gana populiarūs, o dabar ji tikisi grįžti su trenksmu ir į mūsų šalį atveža pigų išmanųjį telefoną „Alcatel One Touch Idol Mini“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 3:34 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:22 PM

Telefonas ne tik atrodo neblogai, turi gerus techninius parametrus, bet ir yra nebrangus – prekybos vietose jo kaina sieks apie 600 Lt.

Naujasis telefonas išsiskiria prancūzišku dizainu, įrenginys be aštrių briaunų, patogus laikyti rankoje ir yra vienas ploniausių išmaniųjų telefonų rinkoje. Telefone naudojamas IPS ekranas, kuris ryškumu ir spalvingumu nenusileidžia AMOLED ekranams.

„Alcatel“ įrenginyje įdiegta „Android“ operacinė sistema, kurios grafinė sąsaja pakeista ir papildyta įvairiomis funkcijomis.

Bendrovė „Alcatel-Lucent“ – bendra prancūzų ir amerikiečių įmonė, techninės ir programinės įrangos tiekėja, kuri taip pat užsiima telekomunikacijų paslaugų aptarnavimu visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.