Policininko gyvybę išgelbėjo „Nokia“. Kietas telefonas

Du plėšikai San Paulo mieste (Brazilija) užpuolė kieme drabužius skalbiančią pagyvenusią moteriškę, privertė įleisti juos į namą ir paėmė įkaitais kelis pas ją buvusius giminaičius. Kaip tik tuo metu namo grįžo moteriškės sūnus – San Paulo karinės policijos pareigūnas nešė motinai išskalbti savo uniformą. Pamatę uniformą plėšikai iš kelių metrų atstumo paleido į policininką du šūvius ir spruko.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 5:59 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:02 AM

Viena kulka nulėkė pro šalį, o kita smigo tiesiai policininkui į klubą. Tačiau 24 metų vaikinas nebuvo net sužeistas – kulką sustabdė kišenėje buvęs telefonas „Nokia Lumia 520“.

Deja, didvyriškai kulką sustabdęs telefonas buvo visiškai sunaikintas, tačiau nenukentėjo nė vienas žmogus. Pranešama, kad plėšikai sėkmingai pabėgo, išsinešdami visas šeimos brangenybes (tarp jų ir kitus telefonus), tačiau nė vienas dramos dalyvis nebuvo sužeistas.

Lieka spėlioti, ar brazilų policininko šeima dabar kaip brangenybę saugos 100 dolerių Brazilijoje kainuojančio pigaus išmaniojo telefono nuolaužas, ir dar kartą prisiminti legendinį senųjų „Nokia“ „plytų“ atsparumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.