Naujieji „iPhone 6“ pagaliau pasiekė ir „Omnitel“ salonus

Pirmąją „iPhone 6“ prekybos dieną prie „Omnitel“ salono susirinko būrelis žmonių, tiesa, dauguma jų čia atvyko dėl koncerto.<br>G.Gasiulio nuotr.
Pirmąją „iPhone 6“ prekybos dieną prie „Omnitel“ salono susirinko būrelis žmonių, tiesa, dauguma jų čia atvyko dėl koncerto.<br>G.Gasiulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2014, 9:53 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 12:34 AM

Telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ šiandien pradėjo oficialią prekybą naujaisiais „Apple“ telefonais „iPhone 6“ ir „iPhone 6 Plus“.

Neoficialiai, bet legaliai, šių įrenginių Lietuvoje buvo galima įsigyti dar rugsėjo pabaigoje ir net „Omnitel“ konkurentai – „Bitė“ bei „Tele2“ – jais prekybą pradėjo dar prieš kelias savaites. Oficialusis „Apple“ atstovas anksčiau gyrėsi savo koziriu: kantrieji jų klientai telefonus gali įsigyti pigiau – nuo 2449 Lt. Tačiau tai truko neilgai: penktadienį „Tele2“ pakoregavo kainas ir dabar „iPhone 6“ pas šį operatorių kainuoja dar pigiau.

Pirmieji „iPhone 6“ telefonus iš „Omnitel“ gaus klientai, kurie buvo iš anksto užsiregistravę jų pirkimui. Tokių buvo per 4,5 tūkstančio, tačiau operatoriaus atstovai pripažįsta, kad pirmąją dieną tokios paklausos patenkinti nesugebės.

Šiandien šių telefonų taip pat galima įsigyti „Omnitel“ salone Vilniuje, Gedimino pr. 12. Salonui atvėrus duris, pirmųjų lankytojų jau laukė obuoliai ir improvizuotas „Jama&W“ koncertas. 

Būdama oficiali „Apple“ atstovė Lietuvoje, „Omnitel“ telefonus perka tiesiai iš gamintojo, todėl juos gali pasiūlyti pigiau ir platesnį modelių pasirinkimą. „Omnitel“ tinklas yra „Apple“ sertifikuotas, be to, šiemet „Apple“ atliko griežtą „Omnitel“ 4G tinklo sertifikavimo procedūrą gyvame tinkle, būtiną, kad 4G ryšys veiktų su „iPhone“ ir atitinkamai atnaujino „iOS“ operacinę sistemą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.