10 tūkst. dolerių į orą: auksinį „Apple Watch“ sudaužė magnetais

Magnetams pasiekus ribą, kuomet jų trauka yra per didelė, jie staiga sulimpa ir milžiniška jėga sutraiško paauksuotą „Apple Watch“ modelį.<br>Kadras iš „YouTube“
Magnetams pasiekus ribą, kuomet jų trauka yra per didelė, jie staiga sulimpa ir milžiniška jėga sutraiško paauksuotą „Apple Watch“ modelį.<br>Kadras iš „YouTube“
Daugiau nuotraukų (1)

iTouch.lt

Jun 15, 2015, 11:41 AM, atnaujinta Nov 22, 2017, 10:02 AM

Jeigu manote, kad šaudymas į išmaniuosius telefonus yra kvailiausias būdas veltui išleisti pinigus, vadinasi, dar nematėte brangiausiojo „Apple“ laikrodžio, patekusio tarp dviejų galingų magnetų.

„YouTube“ vartotojas „TechRax“, leidžiantis apžvalgas apie kompiuterinius žaidimus ir technologijas, paviešino naują vaizdo įrašą, kuriame demonstruoja 10 tūkst. JAV dolerių kainuojančio išmaniojo laikrodžio „Apple Watch“ sutraiškymą dviem magnetais.

Vaizdo įraše demonstruojama, kaip du galingi magnetai yra stumiami vienas kito link, o tarp jų yra padėtas „Apple Watch“. Magnetams pasiekus ribą, kuomet jų trauka yra per didelė, jie staiga sulimpa ir milžiniška jėga sutraiško paauksuotą „Apple Watch“ modelį.

Anot vaizdo įrašo autoriaus, šių magnetų jėga siekė beveik 300 kilogramų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.