Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Pristatytas orgazmą sukeliantis telefono dėkliukas

Gal kokiam naivuoliui iš pirmo žvilgsnio ir gali pasirodyti, kad šis dėkliukas telefoną paverčia plaukų šepečiu. Oi, ne! „Pirmasis pasaulyje sekso žaisliukas, kuris išnaudoja jūsų išmaniojo telefono vibraciją“, – taip pristato šį dėkliuką jo kūrėja „Izivibe“. Ir mus jau pradeda kankinti nerimas dėl minčių, kurios kiltų išvydus gatvėje damą, prie ausies spaudžiančią į tokį dailų dėkliuką įpakuotą prabangų „iPhone 6“.

Ar tikrai norėtumėte, kad jūsų rankose praeiviai matytų tokį telefono dėkliuką?<br>„Izivibe“ nuotr.
Ar tikrai norėtumėte, kad jūsų rankose praeiviai matytų tokį telefono dėkliuką?<br>„Izivibe“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arnoldas Lukošius

Nov 21, 2015, 9:00 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 11:18 AM

Izivibe„ produktų vadybininkė Remy Waddle portalui „Mashable“ sakė, kad dėkliuko-vibratoriaus kūrėjus įkvėpė noras pagaminti originalų, paprastą ir veiksmingą, bet ne vulgarų produktą.

Iš alergijos nesukeliančio 100 proc. medicininio silikono pagaminta dėkliuko „rankena“ (gal antena, uodegėlė ar ausis?) aktyvavus telefono vibracinį režimą veikia kaip vibratorius. „iPhone“ ir „Apple Watch“ skirta „Izivibe“ programėlė leidžia pasirinkti vieną iš septynių vibracijos režimų, o jie aktyvuojami tiesiog garso mygtuku.

Be to, galima sukurti savo unikalų vibracinį režimą ar atsisiųsti kitų sukurtų. Negana to, galima suteikti teisę vibratorių valdyti kitam. Išties tai „pats paprasčiausias vibratorius – jums tereikia telefono“ (taip rašoma „Izivibe“ svetainėje).

Oho, kokios seksualinių išdykavimų erdvės atsiveria! Taip ir stovi prieš akis vaizdas, kai kokio verslo susitikimo metu damai suskamba telefonas, o atsiliepdama ji susizgrimba, kad pamiršo nuimti šį dėkliuką. Bet pokalbio metu draugas nutaria ją pakibinti ir „antenėlė“ iškart ima smagiai vibruoti prie ausies...

Fantastiška idėja, jei nori visiems parodyti, kur kartkartėmis pabuvoja tavo telefonas. Yra ir naudos – greičiausiai niekas nesiskolins jo paskambinti ir vengs griebti į rankas net pamatę paliktą be priežiūros ant stalo. Arba išgirdę skambutį – o jei draugas vėl užsimanys pakibinti?..

Gal ir gražu būtų gatvėje matyti daugybę plepučių su rožinėmis antenėlėmis papuoštais telefonais. Tik mums vis tiek neramu – kas liks iš to 100 proc. medicininio silikono po to, kai į jį supakuotas telefonas pasivolios rankinėje, kišenėje ar  keliskart nukris ant žemės?

Taigi, gerbiamosios, jei širdis ir, aišku, kūnas išties trokšta tokio labai deklaratyvaus ir nelabai sterilaus orgazmų generatoriaus, jei visą gyvenimą svajojote vaikščioti gatve glausdamos prie ausies vibratorių, dėkliukas prekybos vietose pasirodys 2016 m. birželį, o jį pristatančią svetainę rasite čia.

Tik kažkodėl mums atrodo, kad tai nebus pati populiariausia prekė. Šiaip ar taip, „Vibease“ jau seniai gamina kur kas diskretiškesnį – kelnaitėse nešiojamą ir tyliausiai veikiantį – įrenginį, kurį lygiai taip pat galima valdyti savo telefonu ar patikėti jo valdymą partneriui.

Nors, jei tikrai norite rožinės antenos…

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.