„Apple“ nenuleidžia rankų: išleis tris naujas planšetes

„Apple“ ruošia tris naujus planšetinių kompiuterių „iPad“ modelius. Remiantis pranešimais, mažiausias „iPad“ bus su 9,7 colių įstrižainės ekranu, kiek didesnis „iPad“ turės 10,5 colių ekraną, o „iPad Pro“ galės pasigirti 12,9 colių įstrižainę turinčiu ekranu.

„Apple“ ketina pristatyti tris naujus „iPad“ planšetinių kompiuterių modelius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Apple“ ketina pristatyti tris naujus „iPad“ planšetinių kompiuterių modelius.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Mitech.lt

Jan 23, 2017, 1:23 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 3:36 PM

Mažiausias modelis į masinės gamybos stadiją žengs jau pirmame šių metų ketvirtyje, o didesni „iPad“ masiškai bus pradėti gaminti antrame 2017 metų ketvirtyje. Nors gamybos linijos plušės jau greitai, patys planšetiniai kompiuteriai prekyboje veikiausiai pasirodys tik antroje šių metų pusėje. Kada įvyks anonsas irgi negalime pasakyti.

Kalbama, kad „Apple“ planuoja, jog 10,5 colių „iPad“ tiesiogiai pakeis dabar pardavinėjamą 9,7 colių modelį. O naujasis 9,7 colių „iPad“ bus nuleistas į žemesnę kainų kategoriją ir taps kur kas prieinamesnis. Ši planšetė pagrinde bus skirta švietimo sektoriui.

Aukščiausiam kainų segmentui skirtos 10,5 ir 12,9 colių „Apple“ planšetės veikiausiai turės „A10X“ procesorių. Daugiau specifikacijų šiuo metu nėra žinoma.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.