„Nokia 9“ bus žvėris už ėriuko kainą

Portalui „NokiaPowerUser“ anoniminis šaltinis pranešė „Nokia 9“ bendras ypatybes bei pasakė kada ir už kiek bus galima įsigyti būsimą flagmaną.

Vasarį pristatytas išmanusis „Nokia 6“ sulaukė didelio susidomėjimo, tačiau būsimasis flagmanas „Nokia 9“ bus dar įspūdingesnis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vasarį pristatytas išmanusis „Nokia 6“ sulaukė didelio susidomėjimo, tačiau būsimasis flagmanas „Nokia 9“ bus dar įspūdingesnis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Topcom.lt

Apr 15, 2017, 7:47 PM, atnaujinta Apr 21, 2017, 4:00 PM

Dėl problemų su „Snapdragon 835“ tiekimu pirmasis suomių HMD (jie nuo šiol gamina telefonus su „Nokia“ prekės ženklu) flagmanas bus išleistas tik trečiąjį šių metų ketvirtį, ne anksčiau kaip liepos pabaigoje arba rugpjūčio pradžioje. Prietaiso kaina bus mažesnė nei konkurentų geriausių modelių – 699 doleriai.

Be jau minėto deficitinio „Snapdragon 835“, minėtas anonimas pranašauja 5,5 colių įstrižainės OLED ekraną su 2K skiriamąja geba, 6 GB operatyvinės ir 64/128 GB vidinės atminties, 22 megapikselių dvigubą kamera su „Zeiss“ optika ir 12 megapikselių priekinę kamerą, 3800 mAh bateriją su „Qualcomm Quick Charge 4“ palaikymu, IP68 lygio apsaugą nuo dulkių ir drėgmės, „Android 7.1.2“ operacinės sistemos versiją bei rainelės ir pirštų atspaudų skenerius.

Belieka sulaukti oficialaus HDM pristatymo ir sužinosime visą tiesą. Žinoma, iki tada pasirodys dar ne vienas gandas apie „Nokia 9“.

Parengė Topcom.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.