Nutekėjo informacija apie vieną laukiamiausių išmaniųjų apyrankių

Viena iš labiausiai šiais metais laukiamų išmaniųjų apyrankių „Xiaomi Mi Band 3“ pasirodys, tikėtina, jau visai netrukus.

 „Xiaomi Mi Band 2“ (iliustracijoje) laikoma populiariausia išmaniąja apyranke pasaulyje. Bet nutekėjo informacija, kad jau yra gaminama ir „Xiaomi Mi Band 3“ .<br> Xiaomi nuotr.
 „Xiaomi Mi Band 2“ (iliustracijoje) laikoma populiariausia išmaniąja apyranke pasaulyje. Bet nutekėjo informacija, kad jau yra gaminama ir „Xiaomi Mi Band 3“ .<br> Xiaomi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-08 16:00

Daugelis vartotojų jau laukia „Xiaomi Mi Band 2“ tęsinio. Ši išmanioji apyrankė pasirodė 2016 metų birželio mėn. ir iškart tapo viena populiariausių tarp biudžetinio tipo išmaniųjų apyrankių.

„Xiaomi Mi Band 2“ pavyzdys aiškiai parodė, kad išmanioji apyrankė, kuri seka žmogaus fizinės veiklos rodiklius, neturi būti brangi. Kinijoje tarptautinė „Xiaomi Mi Band 2“ versija kainuoja 27€, o štai kiniškai versijai taikoma nuolaida, tad jos kaina siekia vos 23 eurus.

Nors ši išmanioji apyrankė ir nebuvo tokia išsami savo funkcijų galimybėmis, kaip kad kai kurios kitos išmaniosios apyrankės, tačiau Kinijos technologijų gigantė „Xiaomi“ sukūrė išties gerą išmaniąją apyrankę su pagrindinėmis ir reikalingiausiomis funkcijos.

„Xiaomi Mi Band 2“ pasižymi gražiais dizaino sprendimais, yra lengva ir patogi dėvėti visą dieną būnant biure ar vakare pramogaujant. OLED ekranas labai palengvino naudojimąsi įrenginiu, nebereikėjo vis žvilgčioti į telefono ekraną. Vis dėlto, „Xiaomi Mi Band 2“ išmaniosios apyrankės atnaujinimai jau baigėsi.

Šių metų vasario pabaigoje pasklido informacija, kad „Xiaomi Mi Band 3“ gavo „Bluetooth“ sertifikatą. Daugiau išsamesnių detalių apie pačią naująją apyrankę ir jos gamybos procesą nėra, tačiau žinoma, kad ji gaminama.

„Xiaomi Mi Band 2“ gali skaičiuoti nueitus žingsnius, atstumą, kalorijų kiekį, miego kokybę ir turi bateriją, kurios užtenka 20 dienų. Taip pat dėl IP67 standarto ji yra atspari vandeniui. Be visų paminėtų funkcijų, ši apyrankė, naudodama PPG (fotopletizmografijos) jutiklį, matuoja širdies ritmą. Širdies ritmo matuoklis gali būti naudojamas pagal asmeninį poreikį – tiek bėgiojant, tiek ir miego metu.

Tad kol kas tik belieka spėlioti, kaip atrodys naujoji „Xiaomi Mi Band 3“. Labai tikėtina, kad be dizaino pokyčių turės ir geresnį atsparumą vandeniui, galbūt su ja galima bus netgi plaukioti. Taip pat būtų labai gerai, jei „Xiaomi“ kompanija atnaujintų širdies ritmo matuoklį. 24/7 širdies ritmo matavimas būtų kur kas naudingesnis nei dabartinis matavimas, vykstantis tik „pagal pareikalavimą“ – t.y. vartotojui specialiai paspaudus mygtuką apyrankėje ar programėlėje. Na ir žinoma, baterija – kuo ilgiau ji veiks, tuo labiau patenkinti bus vartotojai.

Deja, bet „Xiaomi“ oficialiai apie „Xiaomi Mi Band 3“ kol kas nekalba. Belieka tik sekti įvykius, ir galbūt jau kovo viduryje vyksiančioje „London Wearable Technology“ technologijų parodoje paaiškės kas nors daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.