„Huawei Mate X“ – pirmasis pasaulyje 5G CE sertifikatas

Vasario mėnesį Barselonoje pristatytas sulenkiamas išmanusis telefonas „Huawei Mate X“ sulaukė kompetentingų technologijų ekspertų įvertinimo. Šįkart minėtas įrenginys tapo pirmuoju pasaulyje, gavusiu 5G CE sertifikatą. Jį išdavė pasaulyje gerai žinoma nepriklausomų tikrinimo tarnybų lyderė „TÜV Rheinland“. Kaip teigia „Huawei“ Baltijos šalių vartotojų verslo grupės vadovas Yanfei, gautas sertifikatas įrodo, kad „Mate X“ sklandžiai išlaikė griežtą testą bei tapo pirmuoju 5G išmaniuoju telefonu, patvirtintu Europos Sąjungos (ES) priežiūros institucijų ir pažymėtu CE ženklu.

 „Huawei Mate X“ tapo pirmuoju pasaulyje, gavusiu 5G CE sertifikatą.<br> Zumapress / Scanpix nuotr.
 „Huawei Mate X“ tapo pirmuoju pasaulyje, gavusiu 5G CE sertifikatą.<br> Zumapress / Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2019, 12:10 PM

Pagal bendrą ES tvarką daugeliu produktų Europos ekonominėje erdvėje galima prekiauti tik tais atvejais, kai jie pažymėti ženklu CE. Šis ženklas – tai įrodymas, kad konkretus produktas atitinka Bendrijos saugos, sveikatos ir aplinkos apsaugos reikalavimus.

 

Telelfone įrengtas „Balong 5000“ 5G lustų rinkinys, kuris yra pirmasis pasaulyje, pagamintas pagal 7 nm procesą ir galintis palaikyti ne tik penktosios kartos, bet ir 2G, 3G bei 4G ryšį. Kaip privalumą galima išskirti tai, kad naujausias kompanijos kūrinys geba prisitaikyti prie skirtingų kompiuterinės įrangos reikalavimų ir formatų, palaiko Non-Standalone (NSA) ir Standalone (SA) tinklus vienu metu, todėl nesukelia problemų skirtingiems mobiliojo ryšio operatoriams visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.