Sostinėje prasideda tapybos pleneras „Vilniaus spalvos“

Pirmadienį konferencijų centre ir

Vyks jau gražia tradicija tapusi akcija – plenero dalyvių tapymas iš natūros Vilniaus senamiestyje.<br>Organizatorių nuotr.
Vyks jau gražia tradicija tapusi akcija – plenero dalyvių tapymas iš natūros Vilniaus senamiestyje.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 6, 2017, 12:28 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 4:35 PM

Plenero metu menininkai ne tik tapys Vilniaus miestą, bet ir bus supažindinti su jo istorija, jiems planuojamos ekskursijos po Senamiestį, muziejus, dailės galerijas. Vyks jau gražia tradicija tapusi akcija – plenero dalyvių tapymas iš natūros Vilniaus senamiestyje.

Vienas pagrindinių plenero tikslų – atgaivinti ankstesnę Vilniaus miesto savivaldybės rengtų plenerų tradiciją ir siekti garbingo bei įpareigojančio tarptautinio Vilniaus plenero titulo.

Renginio organizatorių iniciatyva kaupiama profesionalių menininkų plenero metu nutapytų paveikslų kolekcija ateityje galėtų būti eksponuojama viešosiose erdvėse.

Skirtingų tautybių menininkų įamžintas Vilnius jau dabar „Karolinos“ viešbučio svečiams, konferencijų dalyviams bei meno gerbėjams suteikia progą pamatyti jį kitomis akimis.

Per plenero uždarymą vasario 15-ąją „Karolinos“ viešbutyje bus atidaryta jo metu sukurtų kūrinių paroda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.