Tapytojos darbai prabyla apie galimybę siekti utopijos

Tapytojos Donaros Manukian personalinė paroda „Ten, kur nieko nėra“ – savotiška menininkės autoterapinių kūrinių ekspozicija, kurioje jų autorė kalba apie savo (ir galbūt mūsų) tikslus ir norus siekti kai ko geriau, nei gauname čia ir dabar.

VDU menų galerijoje „101“ – antroji personalinė D.Manukian darbų paroda.<br>Organizatorių nuotr.
VDU menų galerijoje „101“ – antroji personalinė D.Manukian darbų paroda.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2017, 7:55 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:29 AM

Paroda – lyg ir kūrybinė gyvenimo rutinos manifestacija, kurioje susijungia tikros gyvenimo problemos su įsivaizduojamu pasauliu. Menininkė klausia, ar mes galime tikėtis išeities iš savo beprasmio likimo.

Apie savo parodą tapytoja sakė: „Darbai prabyla apie galimybę siekti utopijos. Nors tiesa ta, kad šiame utopiniame pasaulyje mūsų niekas nelaukia, niekas nepažįsta, niekas negirdi arba nenori girdėti.“

D.Manukian – aktyvi jauna menininkė, ne tik dalyvaujanti įvairiose kolektyvinėse parodose ir projektuose, bet ir jaunųjų menininkų parodų kuratorė. Tai antroji jos personalinė tapybos darbų paroda.

Vasario 28-ąją Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) menų galerijoje „101“ atidaroma D.Manukian paroda „Ten, kur nieko nėra“ veiks iki kovo 17 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.