Aktorė L. Kalpokaitė filmavimo aikštelėje vogė kilimus ir kėdes

Lapkričio viduryje kino teatruose pasirodysiančioje komedijoje „Kunigo naudą velniai gaudo“ vaidina visas šalies aktorių elitas – nuo jaunų ir talentingų aktorių iki tikrų kino, teatro ir TV serialų grandų. Filme pasirodys ir aktorė Larisa Klapokaitė. Jai filmavimo aikštelėje teko gana sunkus išmėginimas – suvaidinti gobšią vagišę.

Filme „Kunigo naudą velniai gaudo“ aktorė L.Kalpokaitė (dešinėje) vaidina gobšią vagišę.
Filme „Kunigo naudą velniai gaudo“ aktorė L.Kalpokaitė (dešinėje) vaidina gobšią vagišę.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2015, 11:57 AM, atnaujinta Oct 13, 2017, 3:41 AM

Gerai Lietuvoje žinoma aktorė L.Kalpokaitė vaidmenis kuria ne tik Vilniaus mažajame teatre, bet ir TV serialuose bei kino filmuose. Lietuvos žiūrovams ji puikiai pažįstama iš serialų „Pamiršk mane“, „Nekviesta meilė“ ir kitų. Visą vasarą plušusi kriminalinės komedijos „Kunigo naudą velniai gaudo“  filmavimo aikštelėje, aktorė nekantriai laukia filmo premjeros.

„Nedaug yra lietuviškų kino filmų, kurie būtų ir pramoga, ir smagus reginys žiūrovui. Filmas išskirtinis, nes jame žmonės galės pasijuokti patys iš savęs, iš tam tikrų charakterių, asmenybių tipažų. Tai bus labai gero humoro jausmo kino filmas“, – pagyrų filmui negailėjo žinoma aktorė.

Aktorė filme suvaidino kėdes ir kilimus vagiančią gobšią moterį. Tokio vaidmens L.Kalpokaitei teko imtis ne pirmą kartą, tačiau tikrame gyvenime ji nekuria nei intrigų, nei stengiasi pasisavinti kitų turtus.

„Tai – godi moteriškė, kuri mano, kad jai teisėtai priklauso nesavas turtas“, – savo personažą apibūdino L.Kalpokaitė.

„Kunigo naudą velniai gaudo“ filmo veiksmas prasideda tuomet, kai šių dienų miestelyje tragiškai miršta vienas pagrindinių herojų. Kur slypi jo sukrauti turtai ir kam palikimu atiteks jo pinigai? Ne vienas miestietis, aukojęs kelis dešimtmečius bažnyčiai, jaučiasi turįs teisę į klebono užgyventą turtą. Tad ima jį paslapčia grobstyti.

Visą mėnesį filmo kūrybinė komanda praleido ramiame kiek per šimtą gyventojų turinčiame Varėnos rajono kaime. L.Kalpokaitė sakė, kad tai buvo nuostabus laikas, kaimo ramybe alsuojantis laikas.

„Kaimo sąlygos manęs niekada negąsdino, man tai net patinka, – šypsojosi žinoma aktorė. – Kartu su vyru (aktoriumi Jonu Braškiu. – Red.) dažnai leidžiame laiką kaime. Jonas gimęs ir užaugęs kaime, todėl mums abiems patinka vanduo, žolė, tyla ir ramybe. Man būtų keista, jei kaime iš krano bėgtų vanduo.“   Lapkričio 13-ąją pasirodysiančio filmo kūrėjai teigė, kad juoktis iki ašarų priversianti kriminalinė komedija „Kunigo naudą velniai gaudo“ parodys, koks gražus yra šių dienų kaimas ir kiek nuotykių jame slypi. Bet svarbiausia, kad iš šio filmo žiūrovai galės įsitikinti, jog amžinosios vertybės visuomet yra ir bus. Nesvarbu, ar gyvename 2015, ar 1903 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.