Š.Barto naujo filmo kūrėjai leidžiasi į kelionę po Lietuvą

Šarūno Barto filmas „Ramybė mūsų sapnuose“ jau rodomas kino teatruose „Forum Cinemas“ Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, „Garse“ Panevėžyje, „Atlantis Cinemas“ Šiauliuose ir „Pirmas kadras“ Mažeikiuose.

Kadras iš Š.Barto filmo „Ramybė mūsų sapnuose“.
Kadras iš Š.Barto filmo „Ramybė mūsų sapnuose“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-12 11:21, atnaujinta 2017-10-10 15:40

„Kiekvienas kino kūrėjas remiasi savimi. Privalai būti nuoširdus, kalbėti apie tai, ką žinai, jauti, esi išgyvenęs. Todėl aš stengiuosi aktoriui duoti tiek laiko, kiek tik jam reikia, kad galėčiau nufilmuoti kuo tikresnę jo emociją.

Nenoriu žiūrovui meluoti. Visas išraiškos menas tuo ir įdomus, kad gali pamatyti kitą žmogų iš šono, su juo susitapatinti, nesijausti toks vienišas. Menas leidžia atitrūkti nuo savęs ir rasti išgyvenančių panašius jausmus. Tokį kiną ir stengiuosi kurti“, – premjeros Vilniuje metu kalbėjo Š. Bartas.

Filmo „Ramybė mūsų sapnuose“ kūrybinė grupė prieš seansus įvairiuose šalies miestuose rengs susitikimus su žiūrovais. Štai jų kalendorius:

• spalio 12 d. kino centras „Skalvija“, Vilnius (premjera); • spalio 13 d. kino centras „Garsas“, Panevėžys; • spalio 14 d. kino centras „Romuva“, Kaunas (premjera); • spalio 15 d. kūrybinis inkubatorius „Kultūros fabrikas“, Klaipėda (premjera); • spalio 16 d. kino teatras „Spindulys“, Marijampolė (premjera).

Naujausia Š. Barto drama bus taip pat rodoma spalio 13 d. „Forum Cinemas“ Šiauliuose ir spalio 14 d. „Forum Cinemas Babilonas“ Panevėžyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.