Šeštadienį po atviru dangumi – santykių drama

Šeštadienį humoro mėgėjams „Kinas po žvaigždėmis“ parodys žaismingai šiuolaikinių santykių teikiamus džiaugsmus bei keliamus rūpesčius pristatantį filmą „Avys traukinio nepražiopso“.

Ispanų filme spalvingi personažai susiduria su įvairiomis problemomis.
Ispanų filme spalvingi personažai susiduria su įvairiomis problemomis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-30 12:13, atnaujinta 2017-05-17 09:17

Ispano Alvaro Fernandezo Armero režisuotame filme pasakojama apie trijų keturiasdešimtmečio link artėjančių porų gyvenimą. Spalvingi personažai susiduria su įvairiomis problemomis.

Luizos (Inma Cuesta) ir Alberto (Raulis Arevalo) pora desperatiškai trokšta susilaukti antrojo vaiko. Tikėdamiesi teigiamų pokyčių jie išsikrausto į kaimą, tačiau vietoj išsvajotosios idilės jų laukia atvėsusi aistra, kūrybinio įkvėpimo stoka ir nuolatiniai barniai. Situaciją sunkina ir finansiniai rūpesčiai.

Luizos sesei Sarai (Candela Pena) ir Alberto broliui Chuanui (Alberto San Juanas) netrūksta savų santykių iššūkių. Sara ieško antrosios pusės, tačiau pernelyg entuziastingai rodydama dėmesį potencialiems jaunikiams juos atbaido. Chuanui reikia ne tik suspėti paskui gerokai jaunesnę merginą, bet ir išdrįsti ją supažindinti su dviem savo mažomis dukromis iš pirmosios santuokos.

Populiarių Ispanijos aktorių ansamblis įtaigiai kuria chaotiškų, sutrikusių ir savo vietos pasaulyje vis dar ieškančių žmonių paveikslus. „Avys traukinio nepražiopso“ paperka subtiliu humoru, autoironija, visiems atpažįstamais dideliais ir mažais gyvenimo iššūkiais bei paradoksais. („Sostinė“)

Filmas „Avys traukinio nepražiopso“ rodomas liepos 30 d. 22 val. Valdovų rūmų kieme. Bilieto kaina – 5 eurai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.