Gero kino klubas Kaune pradeda sezoną įdomia idėja

Mėgstantys kiną ir nebijantys rašyti Kauno kino centre „Romuva“ gali žiūrėti filmus nemokamai – su Gero kino klubo akreditacija.

Kauno kino centre „Romuva“ veikiantis Gero kino klubas nutarė ugdyti kritikus.<br> M.Patašiaus nuotr.
Kauno kino centre „Romuva“ veikiantis Gero kino klubas nutarė ugdyti kritikus.<br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2017, 5:44 PM, atnaujinta Nov 5, 2017, 5:45 PM

„Romuvoje“ veikiantis Gero kino klubas pradeda naują sezoną ir pakvietė nepraleisti progos atrasti arthauso kiną – pamatyti naujausius europietiškus filmus, susipažinti su kino klasika, dalyvauti išskirtiniuose kino renginiuose ir festivaliuose.

Visi, norintys žiūrėti filmus ir dalytis įspūdžiais rašydami recenzijas bei apžvalgas, jau dabar gali registruotis gauti klubo akreditaciją.

Viskas labai paprasta: norintys galės gauti vienos savaitės arba vieno mėnesio akreditaciją ir filmus  Kauno kino centre „Romuva“ žiūrėti nemokamai.

Su vienos savaitės akreditacija 7 dienas jos gavėjai galės žiūrėti repertuaro filmus, o po jų per savaitę parengti dvi  recenzijas apie įsimintiniausius. Su vieno mėnesio (keturių savaičių) akreditacija filmai „Romuvoje“ visą mėnesį bus nemokami. Per šį mėnesį reikės paruošti 3 recenzijas apie pasirinktus filmus, po vieną recenziją per savaitę.

Visi akreditacijų gavėjai galės dalyvauti nemokamuose rašymo kursuose, o galutinius tekstus jiems padės paruošti Gero kino klubo redaktorė. Geriausi tekstai bus publikuojami Gero kino klubo internetiniame kino gide „Kinas Kaune“.

„Gero kino klubas jau trečią sezoną buria žmones, kuriems kinas yra svarbus, taip pat tuos, kurie po filmo nenori palikti kino salės ir noriai dalijasi šia savo aistra. Prie klubo gali prisidėti visi norintys, svarbiausia – aistra kinui, noras pamatyti išskirtinius filmus, lavinti kritinį mąstymą ir rašymo įgūdžius“, – sakė klubo koordinatorė Judita Ragauskaitė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?