Kino centras „Romuva“ kviečia į kalėdiškai jaukų Komedijų klubą

Kino centras „Romuva“ žiūrovams paruošė šventinės nuotaikos užtaisą. Visus, norinčius pratęsti šventes su geru kinu ir smagia nuotaika, pakvietė į kalėdiškai jaukų Komedijų klubą.

 Kino centras „Romuva“. <br> M.Patašiaus nuotr.
 Kino centras „Romuva“. <br> M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 25, 2017, 10:35 AM

Komedijų klubo repertuare – devyni kruopščiai atrinkti ryškūs ir skirtingi filmai, taigi ir norintys smagiai praleisti vakarą su lengva komedija, ir aštresnio humoro mėgėjai ras, kuo pasimėgauti.

Žiūrovų laukia ne tik jau pažįstamos ir pamėgtos „Romuvos“ repertuaro komedijos, bet ir du specialiai Komedijų klubui parengti seansai – kultinė romantinė komedija „Bridžitos Džouns dienoraštis“ bei į laukinius disko laikus nukelianti provokuojanti juosta „Pašėlusios naktys“.

Prancūziško humoro mėgėjai galės rinktis net iš keturių filmų, tarp kurių – visų laikų mėgstamiausia „Romuvos“ žiūrovų komedija „(Ne)tikros prancūziškos vestuvės“.

Šiemet didžiausio populiarumo sulaukusi komedija „Tobuli melagiai“ nustebins netikėtais siužeto vingiais bei šmaikščiu požiūriu į painias porų santykių problemas. Nuo romantiškomis Holivudo miuziklų melodijomis skambančių „Kalifornijos svajų“ iki balkaniškų ritmų „Kartą Rytų Europoje“ – nuobodžiauti tikrai nebus kada!

Sužvarbusiems sušilti ir pasivaišinti karštu gėrimu pasiūlys kino salėje įsikūręs baras. Jaukią atmosferą kurs ir žiūrovus pasitiksianti kalėdiškai papuošta kino salė.

„Romuvos“ kino teatro akcentas – raudonas taškas – ypač ryškiai įsižiebs Komedijų klube. 

Komedijų klubas – gruodžio 27–30 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.