Mes. Lietuviai. Vadovėlis, kaip suprasti lietuvius ir jais naudotis (4)

Netrukus knygynuose pasirodys žurnalistės Laimos Lavastes knyga „Mes. Lietuviai. Vadovėlis, kaip suprasti lietuvius ir jais naudotis“. lrytas.lt pateikia ketvirtą ištrauką iš šios šmaikščios knygos. Pirmą galima rasti čia, antrą ištrauką - čia, o trečią - štai šioje vietoje.

L. Lavaste tikisi, kad šis vadovėlis lietuviams bus net naudingesnis nei užsieniečiams.
L. Lavaste tikisi, kad šis vadovėlis lietuviams bus net naudingesnis nei užsieniečiams.
Daugiau nuotraukų (1)

Laima Lavaste

Nov 15, 2012, 6:30 AM, atnaujinta Mar 15, 2018, 10:43 AM

* * *

Kiek trunka lietuviška meilė?

Lietuvoje meilė trunka ne kokius ten trejus metus kaip Prancūzijoje, bet net 13,2 metų - tiek vidutiniškai ištveria susituokusi pora. Pusė susituokusiųjų (19 200 santuokų per metus) išsiskiria. Kasmet išyra 11 000 šeimų.

100 lietuvių vyrų tenka 115 moterų (Europoje tik 105-ios). Todėl vyrai meilei ir moterims gali būti išrankūs, tai liudija ir jų tingus siekis seksualiai patenkinti moterį.

Turime būti atviri - net mūsų liaudies dainose apie meilę daug nekalbama. Mes, lietuviai, ne kokie ispanai ar italai, bliaunantys serenadas naktimis po dulsinėjų ir džiuljetų balkonais vien tam, kad galėtų praeiviams pasipuikuoti savo naująja auksu išsiuvinėta liemene.

Mes droviai ir taupiai moteriai kalbame apie savo jausmus, ir jos privalo mus suprasti iš užuominų, tuo pagrįstas ir mūsų nacionalinis teatras.

Kažkada mes privalėjome garsiai kalbėti apie savo meilę partijai. Reikia pripažinti, kad dabar tai skamba gana iškrypėliškai, bet tokie buvo laikai, kuriais - ką ten meilės - sekso nebuvo!

Kada atsirado seksas?

Seksas Lietuvoje atsirado tik atgavus Nepriklausomybę 1991 metais, drauge su geresnės kokybės prezervatyvais, tabletėmis nuo pastojimo ir pornografiniais žurnalais.

Žodis „mylėtis“ taip ir neprigijo, nes šnekamojoje kalboje jį iškart pakeitė žodis „dulkintis“, atėjęs į mūsų sąmonę iš tų laikų, kai neturėdavome dulkių siurblių ir vyrai šeštadienio rytą dulkindavo kieme kilimus - ilgai ir nuobodžiai kartodavo tą patį veiksmą dulkinimo pagaliu.

Dabar mes, lietuviai, turime Lietuvoje pusę milijono dulkių siurblių, bet žodis „dulkintis“ išliko lyg kokia atspari piktžolė.

Gal todėl, kad nori mylėtis, o ne dulkintis, 2100 moterų per metus (2011 m.) noriai išteka už užsieniečių, kurių kalbose žodžio „dulkintis“ nėra: 305 moterys - už vokiečių, 153 - už anglų, 132 - už JAV piliečių ir t.t.

Vyrų troškimai ir fantazija daug skurdesnė. Tik 872 lietuviai per metus veda užsienietes: 412 rusių, 134 baltaruses, 115 ukrainiečių, 58 latves.

Lietuvoje sekso greitai nebebus išvis, nes čia gyventi lieka tik vaikai ir senoliai. Mūsų didžiakrūtės mergos ir tvirčiausi vyrai traukia per pasaulį, ten sėdami lietuvišką sėklą ir gerindami ES piliečių rasę.

Taip mes remiame ES - įliedami jai šviežio kraujo ir prigamindami vaikučių, kurie, deja, jau bus nebe lietuviai.

Veislė bus gera. Lietuviška veislė atspari sunkumams, pripratusi prie blogo oro, gali vegetuoti ar daugintis esant minimalioms sąlygoms, pasižymi fantazija, leidžiančia išlikti ten, kur užsieniečiai seniai būtų užvertę kojas, apautas plonapadžiais, drėgmės ir šalčio bijančiais bateliais.

Vyrams nebeužtenka moterų

--------

foto „Pasirodymas su karve“, parašas:

2012 m. gegužė. „Tūbausių kaime sekmadienį per pietus ganykloje 52 m. A. K. nusimovė kelnes ir užlipo ant karvės. Tai buvo mėsingiausia 8 metų Pilkė, iš viso atsivedusi 8 veršiukus.“

-------

O kaip vyksta tas dauginimasis likusioje Lietuvoje?

Šiuo metu vyrams, ypač kaime, sunkūs laikai.

Neištvėrusios geriančių vyrų ir skurdo, moterys sprunka gyventi į miestą ar kokias anglijąs, kaimo vyrus palikdamos be moterų. Moterų kaime katastrofiškai mažėja ir dėl to, kad likusias papjauna, užmuša, nuduria girti vyrai bei sugyventiniai.

Kas kitiems vyrams belieka?

2012 m. gegužė. „Tūbausių kaime sekmadienį per pietus ganykloje A.K. nusimovė kelnes ir užlipo ant karvės. Tai buvo mėsingiausia 8 metų Pilkė, iš viso atsivedusi 8 veršiukus. Ją A.K. išsirinko iš 52 pretendenčių. Pastebėtas A.K. bandė sprukti, bet buvo sugautas. Jis prisipažino su karve spėjęs atlikti lytinį aktą. Už tai įstatymas numato laisvės atėmimą iki vienerių metų.

A.K. brolis, 49-erių Ar.K., taip pat nėra abejingas gyvuliams. Prieš metus jis buvo nutvertas lytiškai santykiaujantis su ožka. Net pamatęs pareigūnus Ar.K. nenorėjo paleisti ožkos. Už savo veiksmus Ar.K. buvo nuteistas 40 parų arešto.

Abu vyriškiai buvo vieniši.

Kad lietuviai vyrai šioje srityje ne vieniši, mane paguodė vienas suomių istorikas. Jis pasakojo, kad XVII ir XVIII amžiuje kažkoks švedų karalius dėl tos priežasties uždraudė suaugusiems vyrams ganyti karves ar ožkas. Piemenukai turėjo būti vaikai. Taip juk buvo ir Lietuvoje?

P.S. Kodėl mano skyrelis apie meilę išėjo toks trumpas?

P.P.S. Lietuvos prostitučių kainos. 1 valanda - nuo 10 litų mašinoje už kampo be PVM, t. y. be sutenerio, iki 300 litų. 300 litų - už „masažą“ gražiame kambaryje, skambant Mocartui.

Laukite tęsinio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.