Lrytas.lt biblioteka: 1030. J. Borgas. „Įtikinimo menas“

Jamesas Borgas. „Įtikinimo menas. Kaip daryti įtaką žmonėms“. Iš anglų kalbos vertė Aušra Karsokienė. „Tyto alba“, Vilnius, 2013.

Knyga „Įtikinimo menas“ išmokys įtaigiau pateikti save ir geriau suvokti kitus.
Knyga „Įtikinimo menas“ išmokys įtaigiau pateikti save ir geriau suvokti kitus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2013, 8:41 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:08 PM

James Borg (Džeimsas Borgas) – rašytojas, verslo konsultantas, psichologas, tarpusavio santykių, vadybos ir verslo pradžiamokslio bei plėtros specialistas. Jis dirba reklamos, vadybos, žurnalistikos srityse, rengia pozityviosios psichologijos seminarus. Lietuviškai jau išleista šio autoriaus knyga „Minties galia“ („Tyto alba“, 2012).

Nauja Jameso Borgo knyga „Įtikinimo menas“ skirta visiems, siekiantiems pagerinti savo gyvenimo kokybę. Žmonėms, sugebantiems įtikinti, asmeniniame ir profesiniame gyvenime sekasi geriau. Tai bene esminis skiriamasis požymis tų, kuriems sekasi. Visi pažįstame žmonių, turinčių išskirtinę įtikinėtojo dovaną: kad ir kaip susiklostytų situacija, jie sugeba priversti kitus pritarti idėjoms arba daryti tai, ko jie nori. Šie žmonės, regis, sugeba įtikinti kitus be jokių pastangų.

Šios knygos pagrindas – J. Borgo patirtis, įgyta reklamos, rinkodaros, žurnalistikos, darbo psichologijos ir profesinio mokymo srityse ir paremta biheiviorizmo ir socialinės psichologijos tyrimų praktiniu taikymu. Autorius supaprastintai analizuoja įtikinimo procesą ir parodo, kaip jo metodai taikomi gyvenime.

Skaitant šią knygą galima išmokti kuo įtaigiau pateikti save ir savo mintis bei kuo geriau suvokti kitų žmonių mintis, o turėdamas daugiau įtikinėtojo gebėjimų lengviau pasieksite, kad žmonės jumis pasitikėtų ir būtų jums palankūs. Kaskart pasiekti pergalę neįmanoma, bet įvaldęs knygoje aprašytus metodus ir ugdydamas savivoką pamatysite, kad savo tikslų siekiate vis sėkmingiau. Taigi tam tikra prasme tapsite burtininku, kurio geriems norams paklūsta visi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.