„Banditiškas“ romanas: nesiklaupiančių nepalaužia ir beprotnamis

Rašytojas Artūras Žilis išleido naują aštraus siužeto romaną „Ant kelių tik prieš Dievą“. Tai nemokamai platinama elektroninė knyga, ją galima skaityti naršyklėje arba atsisiųsti iš leidėjo „Naujas vardas“ svetainės www.naujasvardas.lt.

Romanas „Ant kelių tik prieš Dievą“ - nemokamai platinama elektroninė knyga, kurią galima skaityti naršyklėje arba atsisiųsti iš leidėjo „Naujas vardas“ svetainės. 
Romanas „Ant kelių tik prieš Dievą“ - nemokamai platinama elektroninė knyga, kurią galima skaityti naršyklėje arba atsisiųsti iš leidėjo „Naujas vardas“ svetainės. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 20, 2018, 2:37 PM

Kaip ir ankstesnius A.Žilio kūrinius, „Ant kelių tik prieš Dievą“ galima priskirti „banditiškųjų“ romanų žanrui. Autorius ir toliau tirštais tarantiniškais potėpiais piešia ir žiaurų, ir romantizuotą nusikalstamo pasaulio atstovų gyvenimą. Šįkart jo herojus patenka į Žiegždrių psichiatrijos ligoninę. O ten jau pilna visko – ir meilės, ir kraujo... Knygoje gausu smurto, necenzūrinės leksikos, todėl nerekomenduojama skaityti nepilnamečiams.

A.Žilio „Ant kelių tik prieš Dievą“ – 33-ioji „Naujo vardo“ išleista elektroninė knyga. Elektroninių knygų leidėjų asociacija „Naujas vardas“ nuo 2013 m. ieško naujų talentingų Lietuvos literatų ir leidžia jų elektronines knygas – kokybiškas ir nemokamas. Šiemet net dvi „Naujo vardo“ išleistos knygos išrinktos į kūrybiškiausių 2017 metų knygų dvyliktuką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.