Kauno muzikiniame teatre - iššūkiai aktoriui V. Martinaičiui ir dainininkei E. Sašenko

Evelina Sašenko žengia antrąjį žingsnį profesionalioje teatro scenoje.

V. Martinaitis prisipažįsta, kad tai ne tik debiutas Kauno muzikiniame teatre, bet ir pirmasis vaidmuo tokio žanro spektaklyje.<br>KVMT nuotr.
V. Martinaitis prisipažįsta, kad tai ne tik debiutas Kauno muzikiniame teatre, bet ir pirmasis vaidmuo tokio žanro spektaklyje.<br>KVMT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2012, 7:30 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 2:43 AM

Po itin sėkmingo debiuto Eltono Johno miuzikle „Aida“ Eveliną Sašenko vėl išvysime Kauno valstybinio muzikinio teatro scenoje.

Šį kartą premjeriniame muzikiniame reviu „Zygfrydo Vernerio kabaretas“ ji kuria karjerą pradedančios naivios dainininkės Ninos vaidmenį.

Jos heroję „pamokyti“ scenos paslapčių siekia užkietėjęs užkulisių „lovelasas“ Donas, o jį čia vaidins puikūs scenos meistrai – dažnas Evelinos koncertų partneris Jeronimas Milius ir operos dainininkas Kęstutis Alčauskis.

Dalindamasi įspūdžiais apie darbą spektaklyje, energinga bei karštu temperamentu pasižyminti Evelina prisipažino, kad jai gana sudėtinga persikūnyti į naivios mergaitės įvaizdį, kuris yra visiška jos priešingybė.

Evelinai taip norėtųsi čia padainuoti daugiau, nes ji teturi vieną solinį numerį ir porą duetų. Tačiau šio muzikinio reviu esmė ir yra ta, kad čia žiūrovai galės išgirsti nemažai įvairių atlikėjų ir plačią paletę geros miuziklų muzikos.

Teatro ir kino aktorius Vaidotas Martinaitis save mėgina visiškai naujame amplua – jis kuria pagrindinį vaidmenį premjeriniame muzikiniame reviu „Zygfrydo Vernerio kabaretas.“

V. Martinaitis prisipažįsta, kad tai ne tik debiutas Kauno muzikiniame teatre, bet ir pirmasis vaidmuo tokio žanro spektaklyje. „Mane sužavėjo sveika, kūrybiška ir draugiška atmosfera, kad čia administracija ir vadovai domisi, „serga“ už naujai kuriamus spektaklius, lankosi repeticijose, dalyvauja spektaklio kūrime“ – kūrybinio proceso metu patirtomis emocijomis dalijosi aktorius neslėpdamas, kad dainuoti šiame pastatyme labai sudėtinga, nes neprofesionaliam dainininkui visos partijos labai sunkios.

„Tačiau tai ir yra įdomaus bendradarbiavimo pagrindas – sakė pašnekovas, turintis tiek aktorinės patirties, kad nesigėdydamas galintis ja dalintis, mainais gaudamas neįkainojamas profesionalaus dainavimo pamokas. Anot V.Martinaičio, čia jis įgyvendino savo svajonę, atskleidė visus talentus, apie kuriuos gal net ir neįtarė ir, kad būtent šis spektaklis yra tikriausias patvirtinimas, jog muzikiniame teatre dramos artistui vietos tikrai gali rastis.

Muzikinį reviu - pirmą tokio žanro spektaklį - Kauno valstybiniame muzikiniame teatre stato režisierius Kęstutis Jakštas, dirigentas Jonas Janulevičius, dailininkė Vilma Galeckaitė-Dabkienė, choreografai Dainius Bervingis ir Gintaras Visockis, chormeisterė Rasa Vaitkevičiūtė.

Spektaklio libreto autorė - Viktorija Streiča. Šį kartą scenoje - daugybė teatralų gyvenimo peripetijų su jausmų dramomis, aktorių tarpusavio santykiais ne tik scenoje, užkulisiuose, bet ir už teatro ribų. Premjeros - lapkričio 30, gruodžio 1, 2, 5 dienomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.