Dėl vaidmens spektaklyje „Primadonos“ aktorius turėjo nusiskusti savo beveik vizitine kortele tapusią barzdelę

"Domino“ teatras pristato didelio populiarumo sulaukusią Brodvėjaus komediją „Primadonos“. Kovo 17 dieną pradedamas rodyti spektaklis - komedija, stebinsianti scenografija, kostiumų gausa, šokiais ir prabanga.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2013, 7:00 AM, atnaujinta Mar 9, 2018, 8:48 PM

„Džiaugiamės galėdami žiūrovams pristatyti pirmąją šių metų premjerą. Tai bus netikėtas reginys, brodvėjiškas šou. Į jį ne tik daug investavome, bet ir surinkome itin stiprią komandą, kuri prie šio projekto plušo tris mėnesius“, - sakė „Domino“ teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Amerikiečių autoriaus Keno Ludwigo komedijoje „Primadonos“ pasakojama apie britų aktorius Džeką ir Leo, kurie, nebeturėdami vilties rasti normalų darbą, keliauja į JAV Pensilvanijos valstiją vaidinti per masonų ložės sueigą.

Nepavykus sumanymui visai atsitiktinai juos pasiekia žinia, kad Jorko miestelyje senyva dama prieš mirtį ketina užrašyti palikimą dviem seniai nematytiems sūnėnams iš Anglijos.

Aktoriai nusprendžia važiuoti į Jorką, apsimesti mylimais giminaičiais ir pasiglemžti pinigus. Staiga paaiškėja, kad tie giminaičiai - visai ne sūnėnai, o dukterėčios, bet aktoriai savo sumanymo neatsisako. „Aktoriams tai didelis iššūkis. Jie turės ne parodijuoti scenoje moteris ar juoktis iš jų, o suvaidinti. O tai tikrai nelengva“, - kalbėjo „Primadonų“ režisierius Olegas Šapošnikovas.

Brodvėjaus komedijoje žiūrovai išvys jau gerai žinomus aktorius Eimutį Kvoščiauską, Mantą Stonkų, Šarūną Banevičių, Sakalą Uždavinį, Mindaugą Capą, Jovitą Balčiūnaitę, Austėją Lukaitę, Joną Braškį.  Būtent šie aktoriai ruošdamiesi premjerai išliejo nemažai prakaito, kai kurie turėjo atsisakyti jiems jau įprastų atributų.

E. Kvoščiauskas vardan premjeros turėjo nusiskusti savo beveik vizitine kortele tapusią barzdelę. Aktoriaus teigimu, šis praradimas jam nėra labai malonus, bet dėl vaidmens galima daug ką padaryti.

Scenoje primadonomis tapsiantys E. Kvoščiauskas, M. Stonkus, Š. Banevičius išbandė ne vieną moterišką procedūrą, kad geriau jas perprastų, įtikinamiau atrodytų.

Nemažai išbandymų aktorių lauks tiek scenoje, tiek užkulisiuose. Šiam spektakliui pasiūti 25 kostiumai, kuriems kai kurios medžiagos buvo užsakytos net iš „Hugo Boss“ mados namų, o 45-46 dydžio aukštakulniai pagal užsakymą pasiūti Vokietijoje.

Užkulisiuose darbuosis net trys aprengėjos, kurios padės aktoriams žaibiškai pakeisti kostiumus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.